Gupta Strategists Business Course

Bedrijf
Datum
16 mei 2019
Inschrijven voor
01 mei 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Gupta organiseert Business Course ‘Maak jij goede gezondheidszorg in Oost-Afrika voor iedereen toegankelijk?'

Zorg is in Oost-Afrika totaal anders georganiseerd dan in Nederland. In Oost-Afrika zijn mensen zelden verzekerd, waardoor ze zorgkosten uit eigen zak moeten betalen. PharmAccess heeft als doel deze zorg toegankelijker te maken, en vraagt jou om advies. Kan jouw strategie écht verschil maken voor deze regio?

Op donderdag 16 mei organiseert Gupta Strategists de business course ‘Maak jij goede gezondheidszorg in Oost-Afrika voor iedereen toegankelijk? in Huize Frankendael in Amsterdam.

Tijdens de business course leer je hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant. In kleine groepjes werk je samen met andere ambitieuze studenten onder begeleiding van consultants van Gupta Strategists aan een marktstrategie voor PharmAccess.

Gupta Strategists Business Course 2019

Praktische informatie

De business course begint op donderdag 16 mei in de ochtend met een kennismaking en inhoudelijke introductie van de case. Daarna gaan jullie in groepjes aan de slag. Elk team krijgt intensieve begeleiding van onze consultants. Aan het einde van deze dag presenteer je jouw actieplan aan een jury. We sluiten de dag af met een diner waarbij je ruim de tijd hebt om informeel kennis te maken met ons hele team.

Inschrijven kan via onderstaande button tot en met woensdag 1 mei 2019. Op basis van CV, cijferlijsten en motivatie selecteren we 24 studenten; je hoort uiterlijk 3 mei of je geselecteerd bent om mee te doen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Jenny de Jong.

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 16 mei 2019

Inschrijven voor: 01 mei 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam