Purchase Price Allocation

Bedrijf
Datum
10 september 2019
Inschrijven voor
09 september 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heeft u recent een bedrijf gekocht of bent u van plan binnenkort een bedrijf te kopen? Moet er een Purchase Price Allocation (PPA) uitgevoerd worden om uw aankoop op de juiste manier te verwerken in de jaarrekening? Tijdens de kennissessie van dinsdag 10 september 2019 geven wij u inzicht in de complexiteit van PPA’s.

Doelgroep

Wanneer u een bedrijf overneemt, kan het onjuist alloceren van de aankoopprijs grote invloed hebben op uw toekomstige (fiscale) resultaten. Daarnaast is er steeds meer aandacht voor het juist alloceren van de aankoopprijs vanuit de toezichthoudende instanties. Iedere PPA is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. De vertrouwde adviseurs van Mazars Financial Advisory Services kunnen u hierbij helpen. Jasper Rodewijk en Iris Boom hebben ervaring in de uitvoering en beoordeling van PPA’s en vertellen u graag meer.

Tijdens de bijeenkomst gaan we met een groep van ca. 15 financiële professionals in het domein van fusies & overnames in op de materie van Purchase Price Allocations. Met concrete (praktijk)voorbeelden zullen we het proces en de stappen van een Purchase Price Allocation nader uiteenzetten. Daarnaast gaan wij in op de consequenties van het onjuist uitvoeren van een Purchase Price Allocation en de impact hiervan op impairment vraagstukken. Om een interactieve sessie te waarborgen is het aantal plaatsen voor deze sessie beperkt tot 15.

Sprekers

Jasper Rodewijk is Director bij Mazars Financial Advisory Services met ruime ervaring als Business Valuator. Naast de uitvoering en beoordeling van PPA’s is hij tevens expert in het waarderen van bedrijven.

Iris Boom is Associate bij Mazars Financial Advisory Services en heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan met PPA’s, Impairment tests en waarderingen van bedrijven.

Programma

15.30 uur | Ontvangst
16.00 uur | Aanleiding en methodologie Purchase Price Allocation 
16.45 uur | Pauze
17.00 uur | Vervolg aanleiding en methodologie Purchase Price Allocation
17.45 uur | Diner 
18.30 uur | Impact van Purchase Price Allocation op toekomstige resultaten en impairment
19.30 uur | Wrap-up en afsluiting

Kosten en Permanente Educatie

De kosten voor deze kennissessie zijn € 125,- ex. btw per persoon. Aan deze bijeenkomst zijn 3 PE-uren toegekend door het NBA.

Event informatie

Bedrijf: Forvis Mazars

Datum: 10 september 2019

Inschrijven voor: 09 september 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Rotterdam