Finext inhousedag

Bedrijf
Datum
17 mei 2019
Inschrijven voor
16 mei 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Den Haag
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wat ga jij doen na je studie?

Finext biedt Young Professionals de kans zich maximaal te ontwikkelen in ons Talentenprogramma. Heb jij een achtergrond in Finance of Business Information Management en heb je interesse in cijfertjes en Excel maar weet je nog niet precies wat je daarmee wilt gaan doen?

Finext is een zelfsturende organisatie met ruim 150 consultants. We richten ons op het verbeteren van de financiële functie bij grote bedrijven. We zijn actief in diverse sectoren met uiteenlopende klanten zoals KPN, Picnic, Sanoma, Aegon en ASML.

Tijdens de Inhousedag vertellen we je meer over ons organisatiemodel. Hoe is het om te werken in een bedrijf dat werkt met zelfsturende teams? Daarnaast vertellen een aantal Finexters je meer over de verschillende expertisegebieden binnen Finext. Dit doen we door een interactief gedeelte met business cases, zodat je een goed beeld krijgt hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Tot slot krijg je deze dag de gelegenheid om met de huidige trainees en andere Finexters te praten over hoe het is om bij Finext te werken. Zo kom jij erachter of ons Talentprogramma bij jou past.

Bij Finext bieden we de mogelijkheid om gedurende een vol jaar te ontdekken wat de verschillende disciplines op het snijvlak van Finance en Tooling in de praktijk inhouden. Op basis van daadwerkelijk opgedane praktijkervaring ontdek jij waar jouw talenten liggen en maak je een keuze welke talenten jij bij Finext verder wilt ontwikkelen in de toekomst.

Wat neem je mee?

  • Aantoonbare affiniteit met Finance of IT
  • HBO of WO denkniveau
  • Handen uit de mouwen mentaliteit

Programma vrijdag 17 mei

12:00 Ontvangst met een broodje
12:30 Introductie bij Finext: Hoe werkt een bedrijf zonder bazen?
14:00 Kijkje in de praktijk: Interactieve sessie met onze consultants
17:00 Afsluitende borrel
Aan het einde van deze dag heb je een goed inzicht in wat we precies doen en hoe dat dan werkt met zelfsturende teams.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 17 mei 2019

Inschrijven voor: 16 mei 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Den Haag