Boekdoop - Meer dan de som der delen

Bedrijf
Datum
04 juni 2019
Inschrijven voor
03 juni 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Meer dan de som der delen is een boek dat overzicht geeft van de verschillende systeembenaderingen en inzicht in hoe je die gebruikt in de praktijk. En als er een plek is om het boek ten doop te houden, dan is het dít festival!

Aan het boek werkten veertig organisatieprofessionals mee, waarvan je een groot deel ook op het festival aan het werk ziet. Met hen heffen we graag op 4 juni van 17.00 tot 19.00 uur het glas op het verschijnen van dit boek dat systeemdenken in al zijn rijkdom zichtbaar maakt.

Over het boek:

Meer dan de som der delen is hét overzichtsboek van de belangrijkste systeemdenkers en geeft een actueel inzicht in de professionele praktijk van organiseren en veranderen. In tien delen staat telkens een andere systeembenadering centraal en de veertig auteurs belichten de meest invloedrijke systeemdenkers en verbinden dat gedachtengoed met hun eigen werkpraktijk. De delen en hoofdstukken laten zich prima afzonderlijk lezen, maar het boek als geheel toont de samenhang tussen de verschillende benaderingen.

Het boek is onder redactie van Brechtje Kessener en Leike van Oss. Beide zijn organisatieadviseur en docent. Samen zijn ze erin geslaagd om de verbanden in dit brede – en vaak verkeerd geïnterpreteerde  – vakgebied, zichtbaar te maken. Voor elke benadering schetsen zij een intrigerend verhaal waarin de lezer zicht krijgt op wat het systeem is, hoe de mens daarin een rol speelt en hoe de organisatieprofessional dit kan gebruiken. Meer dan de som der delen ontsluit het brede spectrum aan systeembenaderingen op een toegankelijke manier en is onmisbaar voor organisatieprofessionals, managers en studenten.

Opleidingsgegevens

Voor wie: iedereen met interesse in systeemdenken die zin heeft in een feestje en graag dit nieuwe boek wil ontvangen!
Duur: 2 uur
Studiebelasting: n.v.t.
Deelnamekosten: € 55

Literatuurlijst

Je krijgt "Meer dan de som der delen: Systeemdenkers over organiseren en veranderen" mee naar huis!

 

 

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 04 juni 2019

Inschrijven voor: 03 juni 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Utrecht