Innovatie, van praten naar doen

Bedrijf
Datum
09 april 2019
Inschrijven voor
08 april 2019
Type event
Workshop
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Graag nodigen wij iedereen uit die innovatie een warm hart toedraagt voor de aftrap van een nieuw avontuur: Springstof – fueled by Quint. Je bent van harte welkom op dinsdag 9 april van 15:30 tot 20:00 in Amsterdam.

Van praten naar doen

Woorden als ‘Digital’, ‘Internet of Things’ en ‘Blockchain’ zijn onderdeel geworden van het kantoorvocabulaire. Maar hoe kom je tot echte innovatie? En hoe schep je een bedrijfscultuur die innovatie bevordert? Hoe voorkom je dat er te veel tijd verloren gaat aan het nadenken en praten over innovatie? Dat zijn de echte uitdagingen.

Springstof begeleid organisaties om de volgende, betere versie van zichzelf te worden. Door op een andere wijze met innovatie aan de slag te gaan. Door de behoefte van de klant centraal te stellen. Door niet alleen te praten, maar vooral door te doen.

Wat gaan we doen?

Centraal staat het delen van de do’s en don’ts van innovatie. We gaan meemaken hoe je van incidentele innovatie naar innovation by design kan gaan. Tijdens meerdere interactieve sessies nemen wij je mee langs inspirerende cases, tastbare methodieken en werkvormen die je gaan helpen op een andere wijze met innovatie aan de slag te gaan.

Programma

Inspiratie

  • Pierre de Wit & Wouter Giesberts, Founders Springstof
  • Pascal Lansink, KWF Disruptie Studio
  • Sjoerd Louwaars, Director Center for Innovation – Leiden University

Doen

  • Workshop Innovation by Design
  • Workshop Tekenen, de kracht van Verbeelding…
  • Dialoog in het Donker
  • Workshop ‘Every good innovation needs a great Story’
  • Showcase: Do try this at home, Hackerspace

Praktische informatie

Je bent van harte uitgenodigd op dinsdag 9 april om 15.30 in het Quint Experience Center in Amsterdam Noord. We ronden rond 20.00 af en zorgen dat je vol energie, inspiratie en een smakelijk diner weer huiswaarts gaat.

Dit event richt zich op professionals en leidinggevenden bij gebruikersorganisaties. Bij vragen over dit event kunt u contact opnemen met Roos Mijnen via +31 20 305 3700 of roos.mijnen@quintgroup.com

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 09 april 2019

Inschrijven voor: 08 april 2019

Type event: Workshop

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Amsterdam