Blockchain: Voorbij de hype

Bedrijf
Datum
12 juni 2019
Inschrijven voor
11 juni 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Voor bestuurders en directies die nu wel eens écht willen weten wat blockchain is en hoe hun organisatie er gebruik van kan maken.

Het is het buzzwoord van de afgelopen tijd: Blockchain. En bij blockchain denk je waarschijnlijk meteen aan Bitcoin en andere cryptomunten. Maar wat is het nu eigenlijk? En hoe kan ik deze techniek gebruiken voor mijn eigen organisatie? 

Na deze 1-daagse training ben je in staat uit te leggen wat blockchain nou eigenlijk is. Wat kun je ermee en wat kun je er vooral niet mee? Wanneer kan ik het wel en niet toepassen? Hoe kan mijn organisatie daar dan gebruik van maken en hoe werkt het in de praktijk?

Na deze training ben je volledig vertrouwd met alle facetten van blockchain. Je kunt verschillende oplossingen toetsen op haalbaarheid en bent in staat om de verschillende smaken blockchains op hun waarde en toepasbaarheid te beoordelen. Je bent bekend met de diversiteit aan mogelijkheden en kunt deze plaatsen binnen je eigen organisatie. Je hebt een goed beeld van de potentiële impact van blockchaintechniek op de maatschappij en je kan inzichtelijk maken of, waar en hoe blockchain binnen je eigen organisatie een rol kan spelen.

Daarnaast ga je aan de hand van ‘design thinking’ zelf aan de slag met de ontwikkeling van een bedrijfsconcept die je binnen je eigen organisatie kunt toepassen. Uiteraard kunnen wij je ook ondersteunen bij het verder uitwerken van deze propositie tot een werkend prototype.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor hoger management en c-level die verder wil kijken dan de hype en nu wel eens wil weten wat blockchain nou echt is. Technische kennis van IT / software development is een pre maar niet vereist.

Programma

Woensdag 12 juni 2019 van 09:00 tot 17:30 uur

Duur

Eén werkdag. Van 9.00u tot 17.30u.

Locatie

Hoofdkantoor Conclusion. Herculesplein 80 te Utrecht.

Kosten

€ 745,- (excl. btw) per deelnemer.

Event informatie

Bedrijf: Conclusion

Datum: 12 juni 2019

Inschrijven voor: 11 juni 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Utrecht