Consultancy Castle 2019

Bedrijf
Datum
05 april 2019
Inschrijven voor
01 maart 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij ambitieus, analytisch sterk, sociaal vaardig en bevind jij je in de laatste fase van je studie?

Dan is Consultancy Castle 2019 hét evenement voor jou!

Op 5, 10 & 11 april 2019 kun jij tijdens Consultancy Castle kennis maken met de 7 meest gerenommeerde strategy consultancy kantoren door middel van workshops, presentaties, diners en informele activiteiten.  Gedurende dit driedaagse evenement worden je analytische en sociale vermogens op de proef gesteld en kun jij als deelnemer een goed beeld krijgen van het werk als consultant.  Daarnaast kun je op een informele manier meer te weten komen over het werk en de ervaringen van een strategy consultant.  

De kick-off vindt plaats op 5 april op het hoofdkantoor van een van de consultancy bedrijven. Een week later, op 10 & 11 april, vindt het tweedaagse event plaats  waarbij je de consultancy kantoren leert kennen. De volgende strategy consulting kantoren zullen deelnemen aan Consultancy Castle 2019: A.T. Kearney, Bain & Company, The Boston Consultant Group, McKinsey, Parthenon-EY, Roland Berger en Strategy&.

Voor dit event is Consultancy Castle op zoek naar 24 ambitieuze derdejaars Bachelor of Masterstudenten uit heel Nederland. Dus is strategy consulting jouw volgende strategische stap, meld je dan aan voor hét consultancy event van het jaar en houd 5, 10 & 11 april alvast vrij in je agenda! 

Aanmelden voor Consultancy Castle 2019 kan op deze pagina en kan tot 1 maart 2019.

Event informatie

Bedrijf: Consultancy Castle

Datum: 05 april 2019

Inschrijven voor: 01 maart 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Baarn