Themabijeenkomst Kruger

Bedrijf
Datum
02 april 2019
Inschrijven voor
01 april 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 2 april is bekend of de Brexit (al) is doorgegaan. Wat zijn de gevolgen? Hoe staat het dan met de handelsoorlog tussen USA en China? Wat betekent de vertraagde groei in China voor ons intellectueel eigendom? De wereld is turbulenter dan ooit!
Hoe gaan we daarmee om?

Sprekers

Prof. dr. Désirée van Gorp
Een expert op het gebied van ontwikkelingen op het (internationaal) speelveld van bedrijven als gevolg van globalisering, digitalisering en technische innovaties. Hoe bepalen bedrijven daarbij waar ze zich op moeten focussen om hun organisatie toekomstbestendig te maken? Deze keuze hangt af van de vaardigheden die je in huis hebt, de wil van management om te veranderen en het budget dat voorhanden is om in nieuwe ontwikkelingen te investeren. Centraal in deze storm van ontwikkelingen staat het begrip innovatie.

Arnout van den Bossche
Zit strak in het pak en ziet eruit als de business consultant die hij ooit was. Systematisch en met humor onderzoekt hij de oorzaken van burn-outs: de zware last van e-mails en volle agenda's, het gedrag van werkgevers en collega's, de waan van meetings en evaluatiegesprekken. Hij biedt een lichtvoetig alternatief voor psychologen, apps en websites. Kortom een ontspannende en bevrijdende ervaring!

Programma

15.00 uur
Ontvangst op de SS Rotterdam - adres

15.30 uur
Welkomstwoord Kruger
Gastspreker Prof. dr. Désirée van Gorp
Gastspreker Arnout van den Bossche

17.00 uur
Netwerkborrel

20.30 uur
Afsluiting

Event informatie

Bedrijf: Kruger

Datum: 02 april 2019

Inschrijven voor: 01 april 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Rotterdam