Sessie ‘Maak van ERP geen hoofdpijndossier’

Bedrijf
Datum
14 maart 2019
Inschrijven voor
13 maart 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Gouda
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Mitopics organiseert op donderdag 14 maart van 16:00 tot 19:00 uur een Eindemiddagsessie ‘Maak van ERP geen hoofdpijndossier’.

De tijd van omvangrijke ERP-projecten met veel risico’s lijkt voorbij. Wat betekenen begrippen als low-code software, agile implementeren, ketensamenwerking in ecosystemen, systems of innovation nu echt? En wat kan ik er als productie-/ handelsbedrijf mee?

Mede aan de hand van praktijkcases en een recent onderzoek dat Mitopics heeft uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit Utrecht, nemen we u tijdens deze sessie mee in de wereld van moderne ERP en slimme inzet daarvan. Bij deelname aan deze eindemiddagsessie ontvangt u ook een exemplaar van het recent uitgevoerde onderzoek.

Nadere informatie omtrent het programma volgt. Maar noteert u alvast deze datum in uw agenda.
Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op het kantoor van Mitopics in Gouda.
Deelname is gratis. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus reserveer uw plek snel.

Mitopics is een onafhankelijk IT-adviesbureau vanuit de combinatie van technische, bedrijfskundige en juridische expertise, dat uitkomst kan bieden bij de selectie  en implementatie van ERP.

Aanmelden voor gratis deelname

Deze eindemiddagsessie is bedoeld voor IT-beslissers/managers/medewerkers die nauw betrokken zijn of betrokken zullen worden bij de pakket- en partnerselectie en/of implementatie van ERP.

Event informatie

Bedrijf: Mitopics

Datum: 14 maart 2019

Inschrijven voor: 13 maart 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Gouda