Inhousedag Boston Consulting Group

Bedrijf
Datum
27 februari 2019
Inschrijven voor
26 februari 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. Het advies is kwalitatief hoogwaardig en leidt ertoe dat onze klanten altijd een streepje voor hebben.

De projecten, die altijd in teamverband met de klant worden uitgevoerd, variëren van fusies en overnames tot herstructureringen, van groeistrategieën tot innovatie. BCG adviseert vanuit verschillende Practice Areas als Consumer Goods, Retail, Financial Services, Industrial Goods, Energy en High Technology. Aan de basis van de adviezen ligt altijd fact based kwantitatief analysewerk. Klanten zijn multinationals en staan aan de top van het bedrijfsleven. Consultants zijn zowel teamplayer als onafhankelijk denker, zowel creatief als gestructureerd, zowel rationeel als emotioneel intelligent. BCG biedt uitstekende internationale trainingsprogramma’s en uitgebreide persoonlijke carrièrebegeleiding: voor ambitieuze kandidaten dé ideale werkomgeving om het maximale uit zichzelf te halen.

In samenwerking met Young Global People, organiseert BCG op woensdag 27 februari een inhousedag voor ambitieuze kandidaten.
Tijdens deze inhousedag ontmoet je meerdere BCG consultants en ga je samen met andere studenten aan de slag met een echte case! Daarnaast is er veel ruimte om alle vragen te stellen die je nog hebt over strategie consulting.

We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar mensen met vaardigheden als analytisch vermogen die gestructureerd en logisch kunnen denken. Wij zoeken daarnaast mensen die het vermogen tot inspireren en leiderschap hebben. Met veel energie, humor, een eigen persoonlijkheid en met wie het leuk werken is.

Zit jij in het derde jaar van je universitaire bachelor, ben je masterstudent of ben je afgestudeerd met maximaal 2 jaar werkervaring? En wil jij weten hoe het is om aan de slag te gaan als consultant bij BCG?

Dan dagen wij jou uit je om je aan te melden voor deze inhousedag!

Bij een groot aantal aanmeldingen zullen YGP en BCG samen maximaal 25 kandidaten uitnodigen.

Programma

09.00 - 09.30 uur         Inloop          
09.30 - 10.15 uur         Start programma met BCG introductie
10.15 - 12.30 uur         Case study
12.30 - 13.30 uur         Lunch

Datum: woensdag 27 februari
Tijd: 9:00 - 13:30
Plaats: Boston Consulting Group, Gustav Mahlerlaan 40, 1082 MC Amsterdam

Event informatie

Bedrijf: Boston Consulting Group

Datum: 27 februari 2019

Inschrijven voor: 26 februari 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Amsterdam