KPMG Advisory Inhousedag - The future proof organization

Bedrijf
Datum
08 februari 2019
Inschrijven voor
24 januari 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Academische studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Je leest er vaak over in de krant: ingrijpende organisatorische transformaties. Op het moment dat een bedrijf naar buiten treedt met het nieuws dat er, bijvoorbeeld als gevolg van een fusie of overname, inkoopbesparingen gerealiseerd moeten worden, een Shared Service Center wordt geopend, het bedrijf overgaat op een nieuwe IT infrastructuur, processen worden gerobotiseerd of een reorganisatie gaat volgen, dan is hier al een lang traject aan vooraf gegaan.

Wil jij organisaties future-proof maken? Dat kan bij KPMG Finance & Business Services (hierna: FBS)! FBS helpt nationale en internationale klanten met het inrichten en optimaliseren van ondersteunende functies, zoals IT, Finance, HR en Inkoop. Dit is belangrijk om concurrerend te zijn in een globaliserende en veranderende markt. Van strategie, ontwerp, implementatie naar verdere optimalisatie: bij ons bedien je de hele breedte van een transformatie project in elke industrie om zodoende organisaties future-proof te maken.

Divers team met veel mogelijkheden

KPMG Finance & Business Services biedt een breed scala aan expertise om voor zowel nationale als internationale organisaties de juiste strategie, oplossing of implementatie te kunnen bieden. Van corporate clients, grote banken tot aan de publieke sector: we begeleiden ruim honderd bedrijven per jaar vanuit 7 verschillende disciplines:.

  • Digital Sourcing
  • Enterprise Performance Management
  • Finance Financial Services
  • Global Business Services
  • International Finance Transformation
  • Procurement & Network Management
  • Robotics & Operational Excellence

Kruip tijdens de FBS Inhousedag in de huid van een KPMG consultant

Heb jij een technische of financiële academische achtergrond, bij voorkeur in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Supply Chain? Beschik je daarnaast over uitstekende communicatieve (Engels en Nederlands) en analytische vaardigheden gecombineerd met een professioneel kritische houding? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken binnen een sociaal, betrokken team? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op 8 februari tijdens de KPMG Finance & Business Services Inhousedag.

Programma

Deze Inhousedag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens deze dag maak je intensief kennis met het KPMG Finance & Business Services team. Je ontmoet KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over het bedrijf, de verschillende onderdelen van hun vakgebieden en de mogelijkheden voor jou. Je wordt in de loop van de middag ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel. Zo krijg je de kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 08 februari 2019

Inschrijven voor: 24 januari 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Academische studenten

Locatie: Amstelveen