KPMG Inhousemiddag Strategy & Operations - Financial Sector

Bedrijf
Datum
08 februari 2019
Inschrijven voor
31 januari 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Universitaire studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij strategisch en analytisch ingesteld én heb je interesse in banken, verzekeraars, investment managers en/of vastgoed? Meld je dan nu aan voor een kennismaking op vrijdag 8 februari 2019 vanaf 15:30 met de afdeling Strategy & Operations voor de Financial Services Sector van KPMG.

KPMG Financial Services Sector

Als consultant Strategy & Operations ben je bezig met het adviseren van klanten in de financiële sector bij vraagstukken op het gebied van strategie, governance, organisatie-inrichting, procesoptimalisatie en implementatie van nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast help je concreet mee bij het maken van strategische keuzes, aanpassingen in de organisatiestructuur, verbeteren en versnellen van processen, in kaart brengen en besparen van kosten en het begeleiden van fusies, overnames en splitsingen. Je bent op allerlei niveaus betrokken in de veelzijdige financiële sector. Samen met collega's werk je mee aan het creëren van een zo goed mogelijk beeld van de huidige situatie en de verbetermogelijkheden. Je doet concrete aanbevelingen en begeleidt de uitvoering daarvan.

Kennismaking

Om een beter beeld te krijgen van Financial Services openen we graag de deuren voor jou! Op een informele manier kan je kennis maken met de collega’s van Financial Services en krijg je de gelegenheid om meer te weten te komen over hun werkzaamheden en waarom zij ooit voor Financial Services hebben gekozen. De kennismaking zal om 15:30 uur van start gaan en zal tot ca. 20:00 uur duren.

Voor wie

We komen graag in contact met (afgestudeerde) universitaire studenten die affiniteit hebben met banken, verzekeraars, investment managers en/of vastgoed en op korte termijn opzoek zijn naar een functie als consultant.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 08 februari 2019

Inschrijven voor: 31 januari 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Universitaire studenten

Locatie: Amstelveen