Inhousedag Forensic Integrity & Compliance

Bedrijf
Datum
29 januari 2019
Inschrijven voor
21 januari 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Dagelijks staan er berichten in de krant over organisaties waarbinnen sprake is van ongewenst gedrag (#Metoo), waar fraudes zijn gepleegd of die op grote schaal wet- en regelgeving overtreden. Belangrijke vragen zijn hoe deze situaties zijn ontstaan en waarom deze in veel gevallen bleven voortbestaan zonder dat er tijdig is ingegrepen?

Het Integrity en Compliance team is onderdeel van KPMG Forensic en helpt klanten om het juiste te doen. Wijzigende wet- en regelgeving is een constante factor voor veel van onze klanten. Onze dienstverlening richt zich daarom enerzijds op de inrichting van de “harde” kant (regels en procedures) van organisaties. Anderzijds is de wijze waarop invulling wordt gegeven aan deze regels en procedures minstens zo belangrijk. Wij focussen ons daarom ook op de “zachte” kant (cultuur en gedrag) van organisaties. Samen met onze klanten staan we stil bij hun visie op integriteit en compliance en de waarden, cultuur en gewenst gedrag binnen hun organisatie. 

Het team bestaat uit 24 enthousiaste professionals met achtergronden in onder andere bedrijfskunde, criminologie, psychologie, economie en rechten. We helpen klanten met vraagstukken die variëren van het (tijdelijk) vervullen van hun compliance functie, het in kaart brengen van hun compliance risico’s, het opstellen en reviewen van gedragscodes, het uitvoeren van cultuurmetingen en het doen van gedrags- en integriteitsonderzoeken 

Ervaar hoe het is om te werken in het Integrity & Compliance team van KPMG

Tijdens de inhousedag kruip jij in de huid van een consultant en ga je aan de slag met een praktijkcase. Tijdens de case wordt een beroep gedaan op jouw analytische- en conceptueel denkvermogen, je creativiteit en je adviesvaardigheden.  Je krijgt uitgebreid de mogelijkheid om kennis te maken met de inhoud van ons werk, vragen te stellen en collega’s van het Integrity & Compliance team te ontmoeten.

Jij & het Integrity & Compliance team

Heb jij affiniteit met gedrag en cultuur, ben je nieuwsgierig en beschik jij over een grote dosis enthousiasme en ambitie? En spreekt het je aan om op verschillende opdrachten inzetbaar te zijn? Dan leren we je graag kennen!

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 29 januari 2019

Inschrijven voor: 21 januari 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Amstelveen