Inhousedag Forensic Investigations

Bedrijf
Datum
29 januari 2019
Inschrijven voor
21 januari 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Academische studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

KPMG Forensic, een onderdeel van onze Risk & Regulatory suite, is al ruim 25 jaar toonaangevend op het gebied van onderzoek naar (vermoedens van) fraude en advisering ter beheersing van frauderisico’s. Met een team van meer dan 70 professionals, bestaande uit forensische accountants, technici, juristen en gedragswetenschappers, hebben wij in de afgelopen jaren vele onderzoeken uitgevoerd naar incidenten.
Het Investigations-team is onderdeel van KPMG Forensic en ondersteunt organisaties niet alleen met fraudeonderzoeken, maar bijvoorbeeld ook bij disputen en met het beheersen van fraude- en integriteitsrisico’s.

Kom erachter hoe het is om te werken op onze afdeling

De Forensic Investigations inhousedag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de dag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG Forensic Investigations. Je ontmoet KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over KPMG en Forensic Investigations in het bijzonder, hun vak en de mogelijkheden voor jou. Je wordt om 13 uur ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel. Zo krijg je de kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Door middel van een praktijkcase duik je in de wereld van een (inter)nationaal fraudeonderzoek. Je kruipt in de huid van een KPMG'er en gaat onze klant ondersteunen met een vraagstuk over mogelijke fraude. Tijdens dit proces komen de belangrijkste aspecten uit het dagelijkse werk van een forensisch accountant aan bod.

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij die student met een academische opleiding in de richting van Accountancy, Finance, (Bedrijfs)economie of Bedrijfskunde? Als je na je master graag start met bijvoorbeeld de postmaster tot Register Accountant, is dit een pré maar dit is niet noodzakelijk. Vind je het sowieso leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op dinsdag 29 januari 2019 tijdens de inhousedag.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 29 januari 2019

Inschrijven voor: 21 januari 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Academische studenten

Locatie: Amstelveen