Inhousedag Forensic Technology

Bedrijf
Datum
29 januari 2019
Inschrijven voor
21 januari 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

KPMG Forensic, een onderdeel van onze Risk & Regulatory suite, is al ruim 25 jaar toonaangevend op het gebied van onderzoek naar (vermoedens van) fraude en advisering ter beheersing van frauderisico’s. Met een team van meer dan 70 professionals, bestaande uit forensische accountants, technici, juristen en gedragswetenschappers, hebben wij in de afgelopen jaren vele onderzoeken uitgevoerd naar incidenten.

Het Technology-team is onderdeel van KPMG Forensic en richt zich op de technische aspecten van forensisch onderzoek. Zo doet het team met behulp van data-analyse  onderzoek naar IT- en cyber incidenten, financiële en juridische geschillen en vermoedens van fraude, corruptie of economisch machtsmisbruik.

Kom erachter hoe het is om te werken op onze afdeling

De Forensic Technology inhousedag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Door middel van een praktijkcase krijg jij een kijkje in de keuken bij het technische team van de fraudewereld. Er zal direct een beroep worden gedaan op jouw analytisch vermogen en programmeervaardigheden. 

Je wordt om 13:00 ontvangen en we sluiten de dag rond 17:00 af met een borrel. Tijdens deze middag krijg jij volop kans om kennis te maken met onze werkzaamheden en onze collega’s.

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij nieuwsgierig van aard, heb je een kritische blik en vind je het leuk om grote hoeveelheden data te analyseren? Vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op dinsdag 29 januari 2018 tijdens de inhousedag.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 29 januari 2019

Inschrijven voor: 21 januari 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Amstelveen