Data & Analytics Meet & Greet

Bedrijf
Datum
24 januari 2019
Inschrijven voor
18 januari 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
WO-Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb jij je pijlen gericht op Data & Analytics en ben jij je aan het oriënteren op een afstudeerstage of baan bij het leidende adviesbureau op het gebied van Data & Analytics? Kom dan op donderdag 24 januari 2019 naar de Data & Analytics Meet & Greet! Dit is dé kans om op informele wijze te ontdekken hoe het is om je scriptie te schrijven of als consultant bij Data & Analytics aan de slag te gaan.

Data & Analytics bij KPMG

De Data & Analytics unit binnen KPMG is een wereldwijd netwerk van professionals die zich dagelijks bezighoudt met het creëren van waarde uit data bestaande uit  de subafdelingen Advanced Analytics & Big Data, Business Analytics, Business Intelligence en Enterprise Data Management. Samen met deze afdelingen werken wij nauw samen aan data gedreven oplossingen. En dat heeft het internationale onderzoeksbureau Forrester Research recent bekroond door KPMG uit te roepen tot één van de meest vooraanstaande adviesbureaus op het gebied van Data & Analytics! 

Meet & Greet

De Meet & Greet vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. We starten om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur). Verder staat er een KPMG presentatie over Data & Analytics, interactieve kennismakingssessies en een borrel op het programma. Door de aanwezigheid van een groot aantal KPMG consultants kom je alles te weten over hun werkzaamheden en waarom zij ooit voor KPMG hebben gekozen. Zo kun jij de sfeer proeven en erachter komen of Data & Analytics en KPMG bij je passen.

Voor wie 

Ben jij WO-student in Business Analytics, Econometrie, Technisch Bedrijfskunde, Informatica, Business Information Management of een andere technische studie? Heb jij interesse in data en/of data analyse en vind je het leuk om meer te weten te komen over mogelijkheden binnen Data & Analytics bij KPMG?

Schrijf je nu in!

Heb je interesse om hier bij aanwezig te zijn? Schrijf je dan in. Dit kan nog tot en met 18 januari 2019. Uiterlijk 21 januari 2019 hoor je of je bent uitgenodigd.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 24 januari 2019

Inschrijven voor: 18 januari 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: WO-Studenten

Locatie: Amstelveen