Deals Inhousedag

Bedrijf
PwC
Datum
22 februari 2019
Inschrijven voor
17 februari 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten en starters
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Altijd al willen weten hoe het is om te werken in de Deals praktijk van PwC? En ben je nieuwsgierig naar de collega's en sfeer van ons kantoor? Kom dan naar de Deals Inhousedag op woensdag 14 november 2018. Ontmoet de huidige trainees en ontdek een van de meest dynamische vakgebieden binnen onze adviestak.

Wie ben je? 

Je zit in de eindfase van een financieel/economische, bedrijfskundige of technisch universitaire masterstudie of je hebt deze pas afgerond. Je hebt affiniteit met het adviseren van klanten bij fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement. Herken jij jezelf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet het programma eruit?

Je krijgt alles te horen wat je moet weten over de Deals praktijk en het werken bij PwC. Alles staat in het teken om jouw vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met de collega's van Deals en met PwC.

Het programma in een notendop:

09:45 uur Aanvang op kantoor Amsterdam

                 Introductie

                 Lunch 

                 Workshop     

17.00 uur Kantoorborrel!

Dresscode: Business Casual

Meld je nu aan!

De Deals Inhousedag vindt plaats op vrijdag 22 februari 2019 op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Meld je uiterlijk 17 februari aan. Op dinsdag 19 februari krijg je van ons bericht per mail of je erbij bent.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 22 februari 2019

Inschrijven voor: 17 februari 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten en starters

Locatie: Amsterdam