Flexmarkt trends in 2019

Bedrijf
Datum
11 december 2018
Inschrijven voor
10 december 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Maandag liet minister Koolmees weten dat de nieuwe Wet DBA niet voor 2021 volgt. In de tussentijd handhaaft de Belastingdienst wel op schijnzelfstandigheid bij kwaadwillende opdrachtgevers. Met als gevolg dat opdrachtgevers nu al maatregelen nemen. Op dinsdag 11 december adviseert Boris Emmerig (Holla Advocaten) daarom aan de hand van praktische voorbeelden waar professionals rekening mee kunnen houden. Ook andere trends die in 2019 belangrijk gaan zijn passeren de revue. Wim Davidse (Flexmarkt) vertelt hoe de flexmarkt zich ontwikkelt en hoe professionals daar op in kunnen spelen. Ben jij erbij tijdens de HeadsUp ‘Trends in 2019’?

Programma en locatie

17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes

18.30 uur: Ontwikkeling van de ZP-markt - Team relations (HeadFirst)
In HeadFirst Select hebben wij sinds 2012 een enorm rijke hoeveelheid data opgebouwd over opdrachten, professionals, contracten, uren en tarieven. Voor de eerste ZP Facts editie van 2019, de marktmonitor voor Zelfstandig Professionals, duiken wij volledig in deze informatie. Team relations HeadFirst geeft jou tijdens deze kennissessie een unieke sneak-peak in de onderzoeksresultaten. 

19.00 uur: Wet DBA update - Boris Emmerig (Holla Advocaten)
Dit jaar zijn diverse stappen gezet rondom de (vervanging van de) Wet DBA. Zo handhaaft de Belastingdienst sinds 1 juli op schijnzelfstandigheid bij kwaadwillende opdrachtgevers. Maar wat is de actuele stand van zaken? Boris Emmerig, Advocaat en Belastingadviseur Holla Advocaten, praat jou bij. Hij is één van de best ingevoerde juristen op het gebied van de Wet DBA en volgt de ontwikkelingen dan ook op de voet. Er verschijnen regelmatig publicaties van zijn hand in de fiscale en juridische vakpers.

19.30 uur: De flexmarkt anno 2019 - Wim Davidse (Flexstrateeg & hoofdredacteur Flexmarkt magazine)
De invloed van de aangetrokken arbeidsmarkt en de opkomst van nieuwe technologieën op de flex-markt is in 2018 al goed merkbaar. Hoe ontwikkelt dit verder in 2019? En welke nieuwe belangrijke trends ga jij als Zelfstandig Professional volgend jaar tegenkomen? Wim Davidse is bij uitstek de meest geschikte persoon om hier alles over te vertellen. Door de jaren heen heeft hij de status van 'toekomstverteller' meer dan verdiend. Als spreker en hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, de inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex, brengt hij zijn inzichten en inspiratie enthousiast over de bühne.

20.00 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie

Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Kosten

De kennissessie is zowel voor bij HeadFirst ingeschreven als niet-ingeschreven professionals.
Niet-ingeschreven professionals kunnen eenmalig gratis aan deze kennissessie deelnemen.

Aanmelden

U bent van harte welkom om u aan te melden voor deze kennissessie. Dit kunt u doen door uzelf en eventuele collega’s aan te melden. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op dinsdag 11 december in de Jaarbeurs Utrecht.

Over HeadsUp

Elke tweede dinsdag van de maand organiseert HeadFirst in de Jaarbeurs Utrecht HeadsUp voor Zelfstandig Professionals. Met als doel te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Event informatie

Bedrijf: HeadFirst Source Group

Datum: 11 december 2018

Inschrijven voor: 10 december 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Utrecht