Start-ups in de zorg… maak jij een goed idee groot?

Bedrijf
Datum
28 november 2018
Inschrijven voor
07 november 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Gupta organiseert Business Course ‘Start-ups in de zorg… maak jij een goed idee groot?’

In de gezondheidszorg starten zorgverleners en commerciële partijen jaarlijks veel initiatieven om de zorg voor patiënten beter, eenvoudiger of veiliger te maken. Toch lukt het lang niet al deze initiatieven om ook daadwerkelijk door te breken. Een grote investeringsmaatschappij heeft een aantal veelbelovende initiatieven in het vizier. Zij vragen jou om advies. Welk idee is het meest waardevol voor patiënten, zorgverleners en zorgverzekeraars? Wat is nodig om dit plan tot een succes te maken?

Op woensdag 28 en donderdag 29 november organiseert Gupta Strategists de business course ‘Start-ups in de zorg… maak jij een goed idee groot?’ 

Tijdens de business course leer je hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant. In kleine groepjes werk je samen met andere ambitieuze studenten onder begeleiding van consultants van Gupta Strategists aan een marktstrategie voor een nieuw idee in de zorg.

Startups in de zorg

Praktische informatie

De business course begint op woensdag 28 november in de middag met een kennismaking en inhoudelijke introductie van de case. Daarna gaan jullie in groepjes aan de slag. Elk team krijgt intensieve begeleiding van onze consultants. We sluiten de dag af met een diner waarbij je ruim de tijd hebt om informeel kennis te maken met ons hele team. We overnachten in een hotel in Amsterdam. Aan het einde van de tweede dag presenteer je jouw actieplan aan een jury van investeerders.

Inschrijven kan via onderstaande button tot en met woensdag 7 november 2018. Op basis van CV, cijferlijsten en motivatie selecteren we 24 studenten; je hoort uiterlijk 14 november of je geselecteerd bent om mee te doen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Koen Merkus. 

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 28 november 2018

Inschrijven voor: 07 november 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam