Internal Audit Innovation Award 2018

Bedrijf
Datum
15 oktober 2018
Inschrijven voor
14 oktober 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Doe mee! De inschrijving voor de ‘Internal Audit Innovation Award’ 2018 is geopend. Heb jij (met jouw team) iets nieuws bedacht/gerealiseerd, waarvan je denkt ‘daar hebben andere auditafdelingen ook iets aan’? Een innovatie waar je trots op bent en die het audit vak verder helpt? Een innovatieve aanpak waarmee je meerwaarde voor jezelf en/of je team creëert/creëerde? Van grote inzichten tot kleine concepten, alle innovaties zijn welkom. Stuur jouw idee in of nomineer een collega en draag bij aan het verder brengen van internal audit als vakgebied.

Deadlines en data

Ma 29 oktober Stuur jouw idee in of nomineer een van je collega’s via ia.innovation@protiviti.nl
Do 15 november Een rondetafelbijeenkomst bij Protiviti waarin de inzendingen worden gepresenteerd aan de jury en belangstellenden.
Ma 10 december De uitreiking van de award tijdens de ALV van IIA Nederland
 
De presentaties zijn kort en krachtig (max. 10 min) en elke presentatievorm wordt toegestaan (storyboards, video’s, etc.).

Programma 15 november 2018 | Bijeenkomst

15:30 Inloop
16:00 Welkomstwoord Ernst Stoelhorst
16:05 Presentaties deelnemers
18:05 Afsluiting & borrel | Jury overleg
18:30 Bekendmaking winnaar
19:00 Einde

Eerdere winnaars

Margot Hovestad en Joop Winterink van coöperatie VGZ introduceerden een Strategisch Alignment Onderzoek waarin iedere medewerker wordt uitgenodigd zijn/haar persoonlijke mening te geven over de strategie.
Lees hier het interview met Margot en Joop waarom zij destijds besloten om zich in te schrijven en wat het winnen van de Innovation Award hen heeft gebracht.

Giulio Ockels en Peter Hartog van de SVB wonnen de award met 'De Kwantitatieve Analyse', die het mogelijk maakt om -onder bepaalde condities- met een hoge mate van betrouwbaarheid vast te stellen of mogelijke oorzaken daadwerkelijk gerelateerd zijn aan problemen, én of controls daadwerkelijk gerelateerd zijn aan het realiseren van doelen.
Lees hier het interview met Guido en Peter waarom zij destijds besloten om mee te doen en wat het winnen van de Innovation Award hen heeft gebracht.

Brigitte de Vries van Staedion toonde, als éénpitter, aan hoe een procesaudit in de vorm van een processimulatie (waarin elementen van gaming zijn verwerkt) kan worden uitgevoerd.
Lees hier het interview met Brigitte de Vries en wat er met haar innovatieve idee is gebeurd.

Event informatie

Bedrijf: Protiviti

Datum: 15 oktober 2018

Inschrijven voor: 14 oktober 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Amsterdam