CliftonStrengths Discovery Event

Bedrijf
Datum
06 november 2018
Inschrijven voor
08 oktober 2018
Type event
Workshop
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Madurodam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Met CliftonStrengths en andere krachtige oplossingen bedient het vermaarde Amerikaanse research en consultancybedrijf Gallup de tweeduizend grootste bedrijven ter wereld (Q2000). Als exclusief partner van Gallup brengt Leeuwendaal het instrumentarium en de methodieken van Gallup naar de Nederlandse markt.

Wij nodigen u uit voor het CliftonStrengths Discovery Event op dinsdag 6 november van 13:00 uur tot 18:00 uur. U ontdekt hoe  CliftonStrengths uw mensen, uw teams en uw leidinggevenden kan versterken en wat het ook voor u persoonlijk kan opleveren. Locatie: Madurodam.

CliftonStrengths Discovery Event

CliftonStrengths biedt mensen het zelfinzicht dat hen in staat stelt om de eigen doelen, de teamdoelen én de organisatiedoelen te realiseren.
De zoektocht naar talent en succes begint met drie stappen:

 • je strengths ontdekken en begrijpen
 • ervaren waarom deze strengths je kracht en mogelijkheden opleveren
  om doelen te bereiken
 • deze strengths ook daadwerkelijk inzetten op een doel

Het CliftonStrengths Discovery Event verschaft u concrete en toepasbare inzichten in hoe u uw organisatie verder kunt brengen met strengths-based werken. En het helpt u ook om zelf deze drie stappen te zetten.

Voor wie?

 • Leidinggevenden/ HR-adviseurs die de talenten in hun team of organisatie optimaal willen leren inzetten en praktische tools zoeken om de medewerkersbetrokkenheid en de prestaties te verhogen.
 • Managers of adviseurs die geïnteresseerd zijn in de strengths-benadering en overwegen om de opleiding tot Gallup Certified Strengths Coach te gaan volgen.
 • Iedereen die persoonlijk aan de slag wil met zijn eigen talentontwikkeling.

Wat kunt u verwachten?

 • Een intense middag die u veel energie oplevert en waarin u een dieper inzicht verwerft in uw eigen top-strengths. U gaat met praktische technieken aan de slag die u helpen uw strengths verder te ontwikkelen.
 • U leert hoe u talenten van medewerkers of coachees succesvol kunt inzetten om een hogere productiviteit en betrokkenheid in teams en in de organisatie te bereiken.
 • U vult vooraf de CliftonStrengths scan in om inzicht te krijgen in uw eigen talenten.
 • U ontvangt tijdens de sessie een CliftonStrengths Discovery-pakket, met persoonlijke rapportages, een werkboek en inspirerend materiaal. De begeleiding en uw eigen rapportages zijn in het Nederlands, het materiaal is deels Engelstalig.
 • U deelt uw talenten met de andere deelnemers en leert zo ook van elkaar.
 • Een voorproefje ziet u in deze film over het Discovery Event dat we zelf met de hele Leeuwendaal-organisatie hebben beleefd.

Investering

Deelname aan dit event kost € 395,- vrij van btw. Daarbij is de Clifton Strengths-scan inbegrepen. De resultaten daarvan vormen de basis voor uw deelname. U ontvangt persoonlijke rapportages, digitaal inspiratiemateriaal zoals artikelen en video’s, het e-book StrengthsFinder 2.0 van Tom Rath, een werkboek en aanvullend materiaal.

Event informatie

Bedrijf: Leeuwendaal

Datum: 06 november 2018

Inschrijven voor: 08 oktober 2018

Type event: Workshop

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Madurodam