Executive Meetup: The Future of Financials ‘ABN AMRO’

Bedrijf
Datum
18 januari 2019
Inschrijven voor
17 januari 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
(Eind)verantwoordelijken op directie/management niveau
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Onder het thema “What’s cooking?” heeft Quint vijf executives uit de finance industry bereid gevonden dit najaar een kijkje in hun keuken te komen nemen. Wat staat er op hun fornuis te pruttelen? Welke (combinatie van) ingrediënten zijn de smaakmakers van hun transformatie naar digital? Welke nieuwe manieren van werken maakt hun medewerkers tot High Performance teams? En, vooral, hoe worden hun klanten daardoor beter bediend?

We gaan dit jaar inspiratie vinden bij elkaar. Geen monologen maar dialogen met appetijtelijke voorbeelden, welke smaken naar meer. Eindverantwoordelijken voor digitalisering en IT zijn uw gastheer / gastvrouw en nodigen u uit om aan tafel te schuiven. We starten telkens om 08:00 uur met ontbijt en ronden om 10:00 weer af. Houd u er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is?

U bent welkom aan alle sessies deel te nemen, maar u kunt ook zelf uw menu samenstellen. De doelgroep is (eind)verantwoordelijken op directie/management niveau waardoor er een waardevolle dialoog kan plaatsvinden met dito uitkomsten.

Vrijdag 18 januari | ABN AMRO

We vertrouwen allemaal op data. Alleen als de kwaliteit van data in orde is, kan waarde gecreëerd worden uit data. ABN AMRO kent een veelheid van systemen en wereldwijde locaties die allemaal op hun eigen manier klantdata vastleggen wat de kwaliteit niet ten goede komt. Data is ook een belangrijk instrument om ervoor te zorgen dat ABN AMRO als bank werken conform de actuele wet- en regelgeving en concurrerend blijven in de toekomst. Door alle data gerelateerde initiatieven te koppelen en gezamenlijk bank brede prioriteiten te stellen, zal ABN AMRO sneller waarde creëren uit hun data. Het vermogen om data snel om te zetten in waarde, bepaalt de marktleider van morgen.

Stel zelf uw menu samen

U bent welkom aan alle sessies deel te nemen, maar u kunt ook zelf uw menu samenstellen. De doelgroep is (eind)verantwoordelijken op directie/management niveau waardoor er een waardevolle dialoog kan plaatsvinden met dito uitkomsten. Quint behoudt het recht om aanmeldingen te weigeren indien deze niet binnen de doelgroep horen. Heeft u twijfel of dit evenement voor u geschikt is? Neem dan contact op met Roos Mijnen via +31 20 305 3700.

 

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 18 januari 2019

Inschrijven voor: 17 januari 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: (Eind)verantwoordelijken op directie/management niveau

Locatie: Amsterdam