Executive Meetup: The Future of Financials ‘SPF Beheer’

Bedrijf
Datum
07 december 2018
Inschrijven voor
06 december 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
(Eind)verantwoordelijken op directie/management niveau
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Onder het thema “What’s cooking?” heeft Quint vijf executives uit de finance industry bereid gevonden dit najaar een kijkje in hun keuken te komen nemen.Wat staat er op hun fornuis te pruttelen? Welke (combinatie van) ingrediënten zijn de smaakmakers van hun transformatie naar digital? Welke nieuwe manieren van werken maakt hun medewerkers tot High Performance teams? En, vooral, hoe worden hun klanten daardoor beter bediend?

We gaan dit jaar inspiratie vinden bij elkaar. Geen monologen maar dialogen met appetijtelijke voorbeelden, welke smaken naar meer. Eindverantwoordelijken voor digitalisering en IT zijn uw gastheer / gastvrouw en nodigen u uit om aan tafel te schuiven. We starten telkens om 08:00 uur met ontbijt en ronden om 10:00 weer af. Houd u er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is?

U bent welkom aan alle sessies deel te nemen, maar u kunt ook zelf uw menu samenstellen. De doelgroep is (eind)verantwoordelijken op directie/management niveau waardoor er een waardevolle dialoog kan plaatsvinden met dito uitkomsten.

Vrijdag 7 december | SPF Beheer

SPF Beheer regelt de pensioenen van meer dan 100.000 deelnemers van het Spoorweg Pensioen Fonds (SPF) en het pensioenfonds voor het Openbaar Vervoer (SPOV). Met een onder druk staande markt heeft SPF Beheer een aantal strategische keuzes gemaakt rondom outsourcing die ervoor zorgen dat SPF Beheer zich kan richten op haar kerntaken.

Stel zelf uw menu samen

U bent welkom aan alle sessies deel te nemen, maar u kunt ook zelf uw menu samenstellen. De doelgroep is (eind)verantwoordelijken op directie/management niveau waardoor er een waardevolle dialoog kan plaatsvinden met dito uitkomsten. Quint behoudt het recht om aanmeldingen te weigeren indien deze niet binnen de doelgroep horen. Heeft u twijfel of dit evenement voor u geschikt is? Neem dan contact op met Roos Mijnen via +31 20 305 3700.

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 07 december 2018

Inschrijven voor: 06 december 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: (Eind)verantwoordelijken op directie/management niveau

Locatie: Utrecht