Executive Meetup: The Future of Financials ‘Payvision’

Bedrijf
Datum
12 oktober 2018
Inschrijven voor
11 oktober 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Onder het thema “What’s cooking?” heeft Quint vijf executives uit de finance industry bereid gevonden dit najaar een kijkje in hun keuken te komen nemen.Wat staat er op hun fornuis te pruttelen? Welke (combinatie van) ingrediënten zijn de smaakmakers van hun transformatie naar digital? Welke nieuwe manieren van werken maakt hun medewerkers tot High Performance teams? En, vooral, hoe worden hun klanten daardoor beter bediend?

We gaan dit jaar inspiratie vinden bij elkaar. Geen monologen maar dialogen met appetijtelijke voorbeelden, welke smaken naar meer. Eindverantwoordelijken voor digitalisering en IT zijn uw gastheer / gastvrouw en nodigen u uit om aan tafel te schuiven. We starten telkens om 08:00 uur met ontbijt en ronden om 10:00 weer af. Houd u er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is?

U bent welkom aan alle sessies deel te nemen, maar u kunt ook zelf uw menu samenstellen. De doelgroep is (eind)verantwoordelijken op directie/management niveau waardoor er een waardevolle dialoog kan plaatsvinden met dito uitkomsten.

Vrijdag 12 oktober | Payvision

Door de toezichthouder te betrekken in compliance trajecten wordt het project een gezamenlijke onderneming en het eindresultaat effectiever. Voor zowel organisaties met een rijke historie als nog maar net begonnen start-ups geldt daarbij dat het vooral moet gaan om de uiteindelijke doelstellingen: hoe zorg je voor interne kwaliteit en ben je pragmatisch ook nog eens compliant?

Stel zelf uw menu samen

U bent welkom aan alle sessies deel te nemen, maar u kunt ook zelf uw menu samenstellen. De doelgroep is (eind)verantwoordelijken op directie/management niveau waardoor er een waardevolle dialoog kan plaatsvinden met dito uitkomsten. Quint behoudt het recht om aanmeldingen te weigeren indien deze niet binnen de doelgroep horen. Heeft u twijfel of dit evenement voor u geschikt is? Neem dan contact op met Roos Mijnen via +31 20 305 3700.

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 12 oktober 2018

Inschrijven voor: 11 oktober 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Amsterdam