Masterclass Strategy Consulting

Bedrijf
Datum
01 november 2018
Inschrijven voor
10 oktober 2018
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je ervaren hoe het is om samen met anderen complexe problemen in de zorg op te lossen? Wil je ontdekken of strategy consulting iets voor jou is aansluitend op jouw academische carrière? Wil je graag kennismaken met Gupta Strategists? Meld je dan aan voor deze masterclass! Op donderdag 1 november organiseren we een Masterclass Strategy Consulting in de gezondheidszorg voor promovendi en postdocs. Tijdens deze dag gaan we in teams aan de slag met uitdagende cases, ervaar je wat strategy consulting inhoudt en maak je kennis met consultants van Gupta Strategists.

Strategy consulting als vervolgstap in je carrière

De vaardigheden die je ontwikkelt als promovendus en postdoc zijn ook binnen de strategy consulting erg waardevol. Het gaat dan bijvoorbeeld om analytische vaardigheden, probleemoplossend vermogen en samenwerken. Een deel van het team van Gupta Strategists heeft deze overstap vanuit de academie gemaakt en vertelt je hier graag meer over tijdens de masterclass.

Praktische informatie

De masterclass vindt plaats op 1 november 2018 in Huize Frankendael in Amsterdam. In de ochtend en middag ga je, onder intensieve begeleiding van één van onze consultants, aan de slag met het oplossen van een casus. Bij het aansluitende diner heb je ruim de tijd om informeel kennis te maken met ons team.

Inschrijven kan via onderstaande button tot en met 10 oktober 2018. Op basis van CV, cijferlijsten en motivatie selecteren we 20 promovendi en postdocs; je hoort uiterlijk 15 oktober of je geselecteerd bent om mee te doen.

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 01 november 2018

Inschrijven voor: 10 oktober 2018

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam