Integrated Business Planning met Anaplan

Bedrijf
Datum
23 oktober 2018
Inschrijven voor
22 oktober 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het plannen van de levering van de juiste producten of diensten op het juiste moment kan een grote uitdaging zijn binnen jouw bedrijf, waarbij een effectief planningsproces geen overbodige luxe is. Intergrated Business Planning kan je hierbij helpen. Dit geeft houvast en zorgt ervoor dat de bedrijfsfuncties zoals verkoop, logistiek, marketing, R&D en productie hun activiteiten op kwartaal-, maand- of zelfs weekbasis in overeenstemming brengen.

Connected Planning in Anaplan

Gebruiksvriendelijkheid: Anaplan biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf hun dashboards aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Er is geen afhankelijkheid van een vooraf gedefinieerde format of opzet. Dit kan allemaal zonder hulp van IT of consultants.

Real-time calculatie: Berekeningen worden real-time verwerkt in geïntegreerde planningen waardoor de impact van wijzigingen op elk onderdeel van de organisatie direct inzichtelijk is.

Cloud-based: Anaplan is volledig cloud-based waardoor beheer van servers en bijbehorende investeringen niet van toepassing zijn.

Anaplan en Integrated Business Planning

Een real-time afstemming tussen alle planningsorganen binnen uw organisatie, dát is Integrated Business Planning met Anaplan. Het synchroniseren van commerciële, financiële en logistieke planningen in één gezamenlijk overzicht leidt
tot betrouwbare forecasting, lagere voorraadvolumes en uitgebreidere financiële prognoses.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 23 oktober 2018

Inschrijven voor: 22 oktober 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Online