Sustainability Reporting in a Day

Bedrijf
Datum
27 september 2018
Inschrijven voor
26 september 2018
Type event
Workshop
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Den Haag
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Graag nodigen we je uit voor de workshop ‘Sustainability Reporting in a day’ met CCH Tagetik en Enablon op 27 september in Den Haag. Tijdens deze workshop krijg je in één middag inzicht in de mogelijkheden voor dataverzameling, dataverwerking, rapportage en analyse van duurzaamheidsdata met behulp van CCH Tagetik en Enablon.

Programma

14:30 Ontvangst
15:00 – Een flexibel en stevig data-fundament voor HSE-reporting
Wesley Schulte van Intire schetst zijn visie op een flexibel en stevig data-fundament voor HSE-reporting. Hij deelt praktijkervaringen vol met do’s en dont’s.
15:20 – Casus Vopak met Erik de Lange, duurzaamheidscontroller bij Vopak
Erik de Lange van Vopak laat ons zien hoe Vopak CCH Tagetik en Enablon gebruikt voor hun duurzaamheidsrapportage. Hoe zorgt hij dat zijn organisatie deze goed aanlevert en dat de rapportages en analysemogelijkheden actief gebruikt worden?
16:15 – Interactieve demonstratie mogelijkheden CCH Tagetik voor duurzaamheidsrapportage
Niels Sterkenburg, CCH Tagetik Consultant bij Finext, neemt je mee in de best practices voor duurzaamheidsrapportage in CCH Tagetik. Niels geeft je praktische voorbeelden voor zowel dataverzameling en dataverwerking als rapportage, analyse en visualisatie.
16:45 – Duurzaamheidsrapportages met Enablon
Wietse Mol van Intire neemt je mee in de mogelijkheden van Enablon voor Sustainability Reporting. Wat zijn best practices in het gebruik van Enablon? Welke processen ondersteun je wel met Enablon en welke beter niet?
17:00 Einde workshop programma, begin netwerkborrel

Voor wie is dit interessant?

De workshop is uitermate geschikt voor enerzijds duurzaamheidsprofessionals en anderzijds voor gebruikers van CCH Tagetik en/of Enablon. Als je vanuit je organisatie vanuit beide invalshoeken aan deze workshop deelneemt kun je direct de brug slaan die wellicht wellicht nodig is. Aarzel daarom niet en nodig je collega uit!

Details

Parkeren: Parkeren kan kosteloos bij de locatie.
Investering: Deelname is kosteloos

PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 2 PE-punten.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 27 september 2018

Inschrijven voor: 26 september 2018

Type event: Workshop

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Den Haag