Eat, Meet & Greet Accountancy Amsterdam

Bedrijf
PwC
Datum
30 oktober 2018
Inschrijven voor
25 september 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Eat, Meet & Greet Accountancy Amsterdam

Wil je op een kleinschalige manier kennismaken met PwC en de werksfeer ervaren? Kom dan naar onze Eat, Meet & Greet van Assurance op ons kantoor in Amsterdam. En kom binnen twee uur alles te weten over werken in de accountancy bij PwC.

Wie ben je?

Je bent een tweede-, derde- of vierdejaars student Accountancy, Bedrijfskunde/economie (HBO of WO) en wilt graag zelf ervaren hoe het er bij PwC aan toe gaat.

Hoe ziet je werk eruit?

Tijdens de lunch kun je al je vragen stellen aan onze recruiters en accountants: bijvoorbeeld over werkzaamheden, stages, startersfuncties, doorgroeimogelijkheden, sollicitatieprocedures en werksfeer. In het kort het programma: 11:30 uur Ontvangst op kantoor met lunch in de bedrijfskantine. Daarna volgt een rondleiding en zal het programma eindigen om 13.30 uur.

Solliciteer nu!

De Eat, Meet & Greet van Assurance vindt plaats op ons kantoor Amsterdam op dinsdag 30 oktober 2018. Wil je deelnemen en val je binnen de doelgroep? Meld je dan direct aan met jouw CV. Je kunt tot en met donderdag 25 oktober 2018 solliciteren via de button 'aanmelden'. Uiterlijk vrijdag 26 oktober ontvang je bericht van ons over je deelname. Bel of mail me gerust wanneer je nog vragen hebt over de Eat, Meet & Greet van Assurance.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 30 oktober 2018

Inschrijven voor: 25 september 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam