PBLQ Inhousedag

Bedrijf
Datum
28 september 2018
Inschrijven voor
27 september 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Den Haag
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij een afgestudeerde academicus met minimaal 2 jaar werkervaring en vind jij thema's rond privacy, datalekken en andere vraagstukken rondom informatiemanagement interessant? Dan heeft PBLQ een uitdagend traineeship voor jou!

Gedurende de werving en selectie voor ons Jonge Informatiemanagement traineeship willen we jou de gelegenheid geven om ons te leren kennen. Dat kan op onze inhousedag op vrijdag 28 september 16.30 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.00 uur). We starten met een actuele case om je een beter beeld te geven van de vraagstukken die je tegenkomt op het gebied van informatiemanagement. Ook zijn onze huidige trainees, adviseurs en programmamanagers aanwezig, zodat ze al je vragen kunnen beantwoorden.

Wie is PBLQ?

Een adviesorganisatie voor verandervraagstukken in de informatiesamenleving. Wij willen bijdragen aan een slimme en robuuste informatiesamenleving waarin overheid, burgers en bedrijven veilig informatie uitwisselen. Je komt in dienst als jonge informatieprofessional. In die rol leer je hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden.

Hoe ziet het traineeship eruit?

  • Gedurende twee jaar werk je in periodes van 6 tot 8 maanden vier dagen per week bij verschillende (publieke en semipublieke) opdrachtgevers. Denk aan ministeries, gemeenten maar ook aan uitvoeringsorganisaties en onderwijs- en zorginstellingen;
  • Bij deze opdrachten ga je aan de slag als projectmedewerker, adviseur, projectleider of onderzoeker;
  • Je leert hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden. Bij ons doe je vaardigheden en kennis op over de ingrijpende veranderingen die grote ICT-projecten met zich meebrengen; Aan het eind van het traineeship kun je je met recht “verbinder in de informatiesamenleving” noemen.
  • Behalve je opdrachten volg je één dag in de week de Master of Public Information Management (MPIM). Deze NVAO geaccrediteerde Masteropleiding is verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam;
  • Naast het werken en de opleiding doorloop je een stevig persoonlijk ontwikkeltraject bestaande uit competentiedagen, mentoring en intervisie.

Aan de slag als jonge informatieprofessional?

Je kunt aan het traineeship deelnemen als je over minimaal 2 jaar werkervaring beschikt en een academische master hebt afgerond. Je hoeft geen achtergrond in IT te hebben, maar wel interesse in informatiemanagement en nieuwe technologieën. Daarnaast heb je affiniteit met de publieke sector.

Aanmelden voor de inhousedag of gelijk solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het traineeship, voldoe je aan de criteria en wil je PBLQ beter leren kennen? Meld je dan aan voor onze inhousedag op vrijdag 28 september 2018 door je CV op te sturen.  

Event informatie

Bedrijf: PBLQ

Datum: 28 september 2018

Inschrijven voor: 27 september 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Den Haag