Landelijke Inhousedag Audit & Assurance in Amsterdam

Bedrijf
PwC
Datum
10 oktober 2018
Inschrijven voor
07 oktober 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Landelijke Inhousedag Audit & Assurance in Amsterdam

Accountancy: mannen in grijze pakken of een leuke jonge club diverse en gedreven professionals? Achter je laptop cijfertjes controleren of in gesprek met de klant en je team? Kom 10 oktober naar onze landelijke inhousedag en ervaar het zelf!

Met de PwC real life banking game ervaar je op een dynamische manier het werk van een Accountant. Je verdiept je specifiek in de Financial Services sector. Door bedrijfsprocessen en de cijfers te analyseren, maar zeker ook door in gesprek te gaan! Niet alleen ga je ervaren hoe dynamisch de bancaire sector is, maar ook welke skills je verder brengen als accountant en hoe belangrijk innovatie is in Accountancy. We nemen je mee in de cultuur bij PwC en je krijgt een rondleiding door ons kantoor. We sluiten de dag af met een gezellig en informele borrel.

Wie ben je?

  • Je bent net gestart met je MSc accountancy, of
  • Je zit in het laatste jaar van je wo bachelor bedrijfseconomie of bedrijfskunde
  • Je hebt interesse in het accountancyvak en wilt je verdiepen in de werkzaamheden van een accountant in de financiële sector
  • Je wilt kennismaken met PwC’ers en al je vragen stellen
  • Je wilt de sfeer op kantoor proeven
  • Je wilt meer te weten komen over een stage- of startersfunctie

Solliciteer nu!

Wil jij kennismaken met onze professionals, ervaren hoe het is om als Accountant binnen Financial Services te werken en de sfeer proeven bij PwC? Kom dan 10 oktober naar de PwC Inhousedag in Amsterdam! Aanmelden kan tot uiterlijk 7 oktober. Maandag 8 oktober maken we de selectie bekend.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 10 oktober 2018

Inschrijven voor: 07 oktober 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Amsterdam