KPMG Madrid Business Experience 2018

Bedrijf
Datum
14 november 2018
Inschrijven voor
13 november 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Madrid
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De tickets liggen al klaar. De jouwe ook?

Hoe sociaal moet je zijn als auditor? Heel sociaal! Om de cijfers te kunnen begrijpen ben je vaak in gesprek met klanten over hun business. Een belangrijk deel van je werk! Als enige van de Big Four hebben we onze Business Experience niet alleen opgezet voor de auditor, maar ook voor de IT-auditor van morgen. Het vak van auditor en IT-auditor verandert snel: het wordt alleen maar interessanter. Bij KPMG zijn we volop bezig met de toekomst. En we kunnen je uitstekend voorbereiden.

In Madrid krijg je alvast een uitdagend voorproefje. Ben jij klaar voor 5 intensieve dagen die ook nog eens onvergetelijk gezellig zijn? Je wordt begeleid door je persoonlijke mentor en ontmoet je collega’s van morgen. Er zijn partners aanwezig, je volgt workshops en gaat met een team aan de slag met een van onze klanten. Ook op het programma: een tapastour, borrelen op een dakterras, workshop Flamenco dansen, en enkele van de beroemdste Madrileense cafés, restaurants en clubs.

Schrijf je in via deze link. 

Selectiedagen en Kick-off: Auditor of the future

Tijdens de selectiedag in september maken we graag kennis met jou. We gaan niet alleen met elkaar in gesprek, maar je ervaart ook een unieke VR Experience. Daarnaast volg je een leerzame workshop en wie weet ben jij aan het einde van de dag een stap dichterbij jouw ticket naar Madrid. Heb jij een ticket bemachtigd? Dan ga je tijdens de kick-off in Nederland een van onze klanten bezoeken. Je werkt aan een real life case en leert ook je medestudenten beter kennen. Dit alles ter voorbereiding op een onvergetelijke Business Experience.

Ben jij enthousiast geworden over onze (IT) Audit business course? Solliciteer dan uiterlijk 21 september via onderstaande inschrijflink. Wanneer je geselecteerd bent om naar een van onze selectiedagen te komen, dan nodigen we je uit voor een assessment. De selectiedagen vinden plaats op 21, 24 en 27 september op kantoor Amstelveen. Maak alvast ruimte in jouw agenda!

Schrijf je in en bemachtig een ticket!

Kortom, wil je het vak van auditor of IT-auditor verkennen, schrijf je dan in voor de Madrid Business Experience van KPMG. Beleef een mega leerzame business course. Trainingen, gesprekken en een pittige case wisselen elkaar af. Net als onvergetelijke avonden op plekken waar je echt een keer geweest moet zijn.

Volg jij een universitaire master of ben je 3e jaars bachelorstudent (WO) met een achtergrond in: accounting, finance, business information management of andere IT gerelateerde studie, en heb jij de ambitie om te starten als auditor of IT-auditor? Schrijf je dan in via deze link. 

Neem voor meer informatie contact op met Recruiters Marije van der Velden en Margot van der Bijl.

We are ready for take-off!

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 14 november 2018

Inschrijven voor: 13 november 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Madrid