International Strategy Week

Bedrijf
Datum
13 november 2018
Inschrijven voor
19 oktober 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rome
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je graag eens het vak van strategie consultant in de praktijk meemaken? Dat kan! Van dinsdagmiddag 13 t/m zaterdagochtend 17 november organiseert EY-Parthenon haar International Strategy Week. Gedurende deze 4 dagen zullen we in het fantastische Rome werken aan een real-life case voor New York Pizza. Een team van EY-Parthenon consultants zal je tijdens deze case actief begeleiden, diverse praktische trainingen geven en veel kennis en ervaring delen. Uiteraard combineren we het inhoudelijke projectwerk met een sociaal programma, waarin we de kans niet onbenut laten om elkaar en Rome beter te leren kennen! 

De Case

New York Pizza is sinds de oprichting in 1993 hard gegroeid en inmiddels een toonaangevende pizzaketen in Nederland. Ook in de toekomst zoekt NYP naar mogelijkheden om verder te groeien en wil nu graag advies over één specifieke (vertrouwelijke) business opportunity. Samen met je teamgenoten onderzoek je marktinformatie, voer je consumentenonderzoek uit, neem je interviews af, bereken je omzet- en winstpotentieel en presenteer je uiteindelijk je bevindingen aan de directie van New York Pizza. Wie weet zie je jouw advies over een aantal jaren daadwerkelijk vertaald in de praktijk!

EY-Parthenon - Programma International Strategy Week 2018

Aanmelden

Uitzonderlijke kandidaten van alle universiteiten zijn uitgenodigd om zich aan te melden voor onze International Strategy Week. We zijn op zoek naar teamspelers die houden van een uitdaging en die sterk analytisch denken combineren met creatieve en interpersoonlijke vaardigheden. Lijkt de International Strategy Week je wat en voldoe je aan dit profiel, schrijf je dan vóór 19 oktober in via www.parthenon-ey.nl. Op vrijdag 26 oktober zal een selectiedag volgen.

Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen met Sanne Reynders, Graduate Recruiter via sanne.reynders@parthenon.ey.com.

Event informatie

Bedrijf: EY-Parthenon

Datum: 13 november 2018

Inschrijven voor: 19 oktober 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rome