Digital Enablement Inhousedag

Bedrijf
Datum
05 oktober 2018
Inschrijven voor
28 september 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennismaken met het Digital Enablement team van KPMG

Ben jij technology minded en draag je graag bij aan de ontwikkeling en inzet van software binnen complexe bedrijfsprocessen bij onze klanten? Houd jij van afwisseling en ben je op zoek naar een uitdagende baan waar business en IT nauw samenwerken in agile softwareontwikkeling? Kom dan kennis maken met Digital Enablement! Schrijf je nu in voor de Inhousedag op vrijdag 5 oktober 2018 van 13.00-18.00 uur.

KPMG Digital Enablement

KPMG is een toonaangevende wereldwijde speler op het gebied van IT-advies. We helpen klanten bij het benutten van de kansen die technologie en digitalisering te bieden heeft. Dit doen wij door onze (inter)nationaal gerenommeerde klanten te helpen bij de transformatie van de klantbeleving en de achterliggende bedrijfsprocessen. Centraal hierbij staan het opstellen van digitale strategie, inrichting van de organisaties, begeleiden van de transformatie naar Agile organisaties, en digitalisering van de procesketen. Als geen ander weten wij in te spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. (mobile) web-technology, software development en automation.

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij die student met een hbo of academische opleiding, bij voorkeur in een exacte richting, zoals bijvoorbeeld Software Engineering, Business Information Technology, Computer Science of Applied Mathematics. Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op vrijdag 5 oktober 2018 tijdens de Digital Enablement Inhousedag.

Programma

De Digital Enablement Inhousedag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de dag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG Digital Enablement. Je ontmoet KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over KPMG, de verschillende onderdelen van Technology, hun vak en de mogelijkheden voor jou. Je wordt in het begin van de middag ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel. Zo krijg je de kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Inschrijven en meer informatie

Wil je deze dynamische dag bijwonen? Houd dan deze pagina in de gaten. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past of je aanmelden voor een (afstudeer)stage. Neem voor meer informatie contact op met Jill Roelofs.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 05 oktober 2018

Inschrijven voor: 28 september 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen