A.T. Kearney Strategy Challenge 2018

Bedrijf
Datum
14 november 2018
Inschrijven voor
21 oktober 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij altijd al nieuwsgiering geweest naar strategy consultancy? Wil je ontdekken hoe je als strategy consultant bij A.T. Kearney jouw talenten verder kunt ontwikkelen? En wil je de A.T. Kearney consultants beter leren kennen? Dan is dit jouw kans! 

A.T. Kearney nodigt je uit je aan te melden voor de Strategy Challenge die dit jaar plaats vindt van 14 tot en met 16 november.

Het evenement

Tijdens de geheel verzorgde Strategy Challenge krijg je de kans kennis te maken met A.T. Kearney en ervaar je het leven als strategy consultant. Samen met 23 andere toptalenten dompelen we jou 3 dagen onder in de sfeer van ons bedrijf.

De Case

We organiseren de Strategy Challenge in samenwerking met de Hartstichting. Jij en je team werken aan een oplossing voor een actueel vraagstuk van de Hartstichting en presenteren de uitwerking uiteindelijk aan de CEO. Gedurende de case word je gecoacht en getraind door consultants van A.T. Kearney om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Voor wie is het evenement?

Ben jij een excellente universitaire student die eindeloze ambitie combineert met goed gevoel voor menselijke verhoudingen? Ben je daarnaast een teamplayer met een creatieve mindset en los je graag complexe problemen op? Ongeacht welke opleiding je volgt, wij dagen je uit!

De selectieprocedure

De selectie gaat als volgt:

  1. Meld jezelf uiterlijk 21 oktober aan via deze website (door naar dit inschrijfformulier te gaan)
  2. Op basis van je cv en overige aangeleverde documentatie wordt er een selectie gemaakt voor de interviewrondes die plaats vinden in de week van 29 oktober 2018
  3. Op basis van het interview laten je ruim voor het evenement weten of je geselecteerd bent voor deelname aan de Strategy Challenge

Kantoor van A.T. Kearney in Amsterdam

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 14 november 2018

Inschrijven voor: 21 oktober 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam