TestJam 2018

Bedrijf
Datum
20 september 2018
Inschrijven voor
19 september 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

A conference for testers, by testers.

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, is het nu tijd voor de editie van dit jaar, maar wel in een nieuw jasje: TestJam2018! Dit jaar hebben we gekozen om de beste professionals uit het test vak uit te nodigen om hun kennis op dit event te delen. Iedereen is welkom om aan dit event deel te nemen.

De avond

De avond wordt geopend door European Test Excellence Award Winner 2017: Isabel Evans, die vanuit UK invliegt! De avond staat in het thema van nieuwe en opkomende technologieën, en de impact die die hebben op testers en hun werkzaamheden. Onderwerpen zoals Blockchain, Automation, Devops en UX zullen de revue passeren. In aanloop naar het evenement zullen we via deze pagina de sprekers en hun onderwerpen bekend maken.

Aan het einde van de avond kan men onder het genot van een drankje en een hapje over de onderwerpen nadiscussiëren en is er de mogelijkheid om te gaan netwerken.

Het programma

De avond zal ingedeeld zijn in 3 rondes: Elke ronde bestaat uit 45 minuten, en men kan kiezen uit een workshop van 45 minuten, of 2 presentaties van 20 minuten.
Zie hieronder voor de voorlopige planning.

Decide, Choose, Enjoy!

Event informatie

Bedrijf: Capgemini

Datum: 20 september 2018

Inschrijven voor: 19 september 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Utrecht