Webinar HR Trends 2018

Bedrijf
Datum
12 juli 2018
Inschrijven voor
11 juli 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De strijd om personeel zet zich in alle hevigheid voort, nu een krapper wordende arbeidsmarkt het invullen van vacatures steeds lastiger maakt. Dat blijkt uit het HR Trends 2018-2019, het jaarlijkse onderzoek van Berenschot en Performa onder HR- en salarisprofessionals. In een webinar op donderdag 12 juli verklaart Hans van der Spek (Berenschot) de belangrijkste uitkomsten.

Tijdens het HR Trends-onderzoek wordt HR-professionals gevraagd hoe de HR-agenda op de middellange en lange termijn eruitziet, met welke ontwikkelingen HR rekening moet houden en welke thema’s er gaan spelen. Denk aan werven op een krappe arbeidsmarkt, robotisering, beleid rond duurzame inzetbaarheid en het toekomstbestendig maken van het personeelsbeleid.

Hans van der Spek is Manager Kenniscentrum HCM, Senior Managing Consultant bij Berenschot en docent bij Avans+ en de HR Academy. Hij is al bijna 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek, via de pers of als spreker op seminars.

Binnen Berenschot voert Van der Spek voornamelijk projecten uit gericht op de financiële aspecten rondom HR. Denk aan harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, due diligence onderzoeken en collectieve en individuele beloningsonderzoeken. Ook adviseert hij opdrachtgevers over vraagstukken rond de inrichting van de HRM-afdeling, de personeels- en salarisadministratie of de keuze en implementatie van HRM-software. Daarnaast is Van der Spek verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende onderzoeken op het gebied van HR en arbeidsvoorwaarden.

 

Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden.

 

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 12 juli 2018

Inschrijven voor: 11 juli 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Online