Deal & Growth Strategy Inhousedag

Bedrijf
Datum
07 juni 2018
Inschrijven voor
06 juni 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij ervaring opdoen op het gebied van strategie én deals? Kom dan naar de KPMG Deal & Growth Strategy Inhousedag op donderdag 7 juni van 13.30 tot 17.30 uur op het KPMG hoofdkantoor in Amstelveen. Wij maken graag kennis met jou. De middag begint met een presentatie gevolgd door een real-life case die gebaseerd is op een van onze projecten. We sluiten de dag af met een gezellige borrel.

Inschrijven en meer informatie
Wil je deze Deal & Growth Inhousedag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk zondag 3 juni 2018 in via deze link. Neem voor meer informatie contact op met Joost Brunninkhuis van het HR Recruitment via telefoonnummer (020) 656 8056.

Deal & Growth
Deal & Growth is een gespecialiseerd team binnen de strategie afdeling van KPMG dat private-equity partijen en corporates adviseert omtrent overnames, investeringen en strategische vraagstukken. Ten tijde van een overname helpen wij bij het evalueren van de aantrekkelijkheid van een target. Strategische vraagstukken waarbij Deal & Growth adviseert zijn bijvoorbeeld het betreden van een nieuwe markt, het analyseren van groei mogelijkheden of het definiëren van de strategie. Deze projecten hebben een grote impact op de bedrijfsvoering en daarom werken we veelal samen met investment directors en C-level executives. De projecten hebben vaak een korte doorlooptijd van 3-5 weken en zijn compleet verschillend qua industrie, vraagstuk en team samenstelling.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 07 juni 2018

Inschrijven voor: 06 juni 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen