Digital Transformation en Robotics

Bedrijf
Datum
22 juni 2018
Inschrijven voor
21 juni 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennismaken met de Digital Transformation teams van KPMG

Ben jij technology minded en draag je graag bij aan innovatie binnen bedrijven door middel van nieuwe technische oplossingen zoals bijvoorbeeld blockchain? Houd jij van afwisseling en ben je op zoek naar een uitdagende baan waar business en IT nauw samenwerken? Of ligt je hart meer bij innoveren door middel van de Lean Startup methodiek? Leer de vier teams van Digital Transformation & Robotics kennen en schrijf je nu in voor de Inhousedag op vrijdag 22 juni 2018 van 13.00-17.00 uur!

KPMG Digital Transformation

KPMG is een toonaangevende wereldwijde speler op het gebied van IT-advies. We helpen klanten bij het benutten van de kansen die technologie en digitalisering te bieden heeft. Dit doen wij door onze (inter)nationaal gerenommeerde klanten te helpen bij de transformatie van de klantbeleving en de achterliggende bedrijfsprocessen. Centraal hierbij staan het opstellen van digitale strategie, inrichting van de organisaties, begeleiden van de transformatie naar Agile organisaties, en digitalisering van de procesketen.

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij die student met een hbo of academische opleiding, bij voorkeur in een richting, zoals bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Informatica of andere gerelateerde studies. Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op vrijdag 22 juni 2018 tijdens de Digital Transformation & Robotics Inhousedag.

Programma

De Digital Transformation & Robotics Inhousedag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de dag krijg je de kans intensief kennis te maken met de vier teams van KPMG Digital Transformation; Digital Advisory, Digital Enablement, Innovation Advisory & Robotics..Je ontmoet KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over hun teams en de verschillende onderdelen van Technology, hun vak en de mogelijkheden voor jou. Je wordt aan het begin van de middag ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel. Zo krijg je de kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Inschrijven en meer informatie

Wil je deze dynamische dag bijwonen? Houd dan deze pagina in de gaten. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past of je aanmelden voor een (afstudeer)stage. Neem voor meer informatie contact op met Jill Roelofs of Christina Papathanasi.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 22 juni 2018

Inschrijven voor: 21 juni 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen