Trends in privacy en cybersecurity

Bedrijf
Datum
14 juni 2018
Inschrijven voor
14 juni 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Considerati nodigt u van harte uit voor het evenement op 14 juni. Bart Schermer neemt u mee in de privacy-ontwikkelingen van de afgelopen jaren en wat deze betekenen voor de toekomst. Peter Zinn vertelt u alles over de te verwachten trends in cybersecurity, met een flinke privacy-saus. Nathalie Falot sluit het inhoudelijke gedeelte af door een brug te slaan tussen cybersecurity en privacy. Na de sprekers volgt een feestelijke borrel. 

Programma

15:30 uur: Inloop
16:00 uur: “Ontwikkelingen in privacy” – Bart Schermer
16:15 uur: “Privacy dieven: Hoe cybercriminelen je identiteit (gaan) misbruiken” – Peter Zinn
17:00 uur:“De relatie tussen privacy en cybersecurity” – Nathalie Falot
17:15 uur: Afsluitende borrel

Bart Schermer
Bart is een toonaangevend Nederlandse privacy expert. Hij adviseert multinationals, overheden en politiek over privacy. Naast zijn werk bij Considerati is Bart universitair hoofddocent aan de Universiteit Leiden en lid van de Adviesraad voor Internationale Vraagstukken.

Peter Zinn
Peter Zinn kwam voor het eerst in contact met Considerati in 2007, in zijn rol als adviseur van het net opgerichte Team High Tech Crime van de politie. Peter is nu zelfstandig en staat bekend als een van de meest onderhoudende sprekers over trends in cybercrime en -security in Nederland.

Nathalie Falot
Nathalie is expert op het gebied van privacy en cybersecurity. Als ervaren senior adviseur is zij bij verschillende wetgevingstrajecten betrokken geweest. Ook profileert Nathalie zich sterk op het gebied van ethisch hacken.

Aanmelden

Het evenement is open voor alle geïnteresseerden. Wel vragen wij u zich voor 1 juni aan te melden via vanvliet@considerati.com. Vermeld hierbij uw naam, bedrijfsnaam en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

Vanaf 15:30 uur bent u van harte welkom op de Boelelaan 7, Amsterdam.

Event informatie

Bedrijf: Considerati

Datum: 14 juni 2018

Inschrijven voor: 14 juni 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amsterdam