Kennissessie: Van Human Resource Manager naar Robotic Resource Manager

Bedrijf
Datum
29 mei 2018
Inschrijven voor
29 mei 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
RM managers, Informatiemanagers, IT-specialisten, Directie, Shared Service Centre managers
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Human Resources automatiseren klinkt tegenstrijdig. HR draait immers om mensen. Maar de aard van de processen leent zich juist heel goed voor Robotic Process Automation. Routinetaken worden efficiënt uitgevoerd door een robot en de HR-medewerkers kunnen zich toeleggen op hoogwaardige interactie met collega’s.

  • Maar wat houdt Robotic Process Automation (RPA) in?
  • Waarom is het van toegevoegde waarde voor de HR-afdeling?
  • Wat wordt uw rol als HR manager?
  • En waar moet u op letten bij het toepassen van RPA?

Samen met Kirkman Company organiseert Coforce een kennissessie ‘Van Human Resource Manager naar Robotic Resource Manager’. Tijdens het interactieve webinar worden HR professionals bijgepraat over de mogelijkheden en de impact van RPA op de organisatie en de medewerkers. Robotic Process Automation (RPA) biedt zowel uitkomst bij het efficiënter en accurater maken van de administratieve processen en de toepassing van wet- en regelgeving als bij recruitment en on-boarding.

Na dit webinar weet u meer over robotics en kunt u uw interne organisatie informeren over de wijze waarop robots het rendement van het menselijk kapitaal in de organisatie kan verhogen.

Over Martin van Esschoten

Martin is expert op het gebied van robotic process automation (RPA). Zijn passie ligt bij digitale transformaties; het sluiten van de kloof tussen systemen van betrokkenheid en systemen van records. Hij onderzoekt samen met de opdrachtgever welke handmatige verwerkingen en handelingen gerobotiseerd kunnen worden door middel van RPA.

Over Ewold Drent (Gastpreker)

Ewold is Senior consultant bij Kirkman Company. Binnen Kirkman Company is hij werkzaam bij de practice HR & Change. Samen met zijn collega’s zorgt hij voor transformaties die het beste uit mens en organisatie halen, door het neerzetten van een – voor de business – relevante HR functie, een onderscheidende aanpak in het realiseren van verandering en invulling en ontwikkeling van de juiste organisatiestructuur en -cultuur.

Mocht het moment van de live webinar u niet schikken, dan is het mogelijk om het webinar op een moment te volgen dat het voor u wel uitkomt. Stuur ons gerust een bericht. 

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 29 mei 2018

Inschrijven voor: 29 mei 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: RM managers, Informatiemanagers, IT-specialisten, Directie, Shared Service Centre managers

Locatie: Online