11stedenzwemtocht

Bedrijf
Datum
18 augustus 2018
Inschrijven voor
18 augustus 2018
Type event
Workshop
Doelgroep
Zwemmers en supporters
Locatie
Friesland
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wij zijn trots op onze Leeuwendaal collega Marcel van der Togt. Hij is als coach betrokken bij een prachtig evenement: In het weekend van 18/ 19 augustus 2018 zwemt Olympisch kampioen Maarten van der Weijden de Elfstedentocht. Hij doet dit om geld in te zamelen voor onderzoek naar de genezing van kanker. Natuurlijk steunen wij de Foundation van Maarten en natuurlijk steunen wij onze collega Marcel. Daarom zwemt een Leeuwendaal team een stuk mee! Op zondagochtend 19 augustus in Harlingen.

Om zo een bijdrage te leveren aan dit mooie project.  Wil je ons steunen? Doneren kan via onze teampagina: https://lnkd.in/eKWTjkh. Ook kun je een van de afzonderlijke deelnemers sponsoren.

Bedankt! Voor meer informatie zie https://lnkd.in/eCv57rm

Meezwemmen met Maarten

Meezwemmen kan in de elf Friese steden.  In iedere stad heb je de mogelijkheid om 500  of 2000 meter met Maarten mee te zwemmen. En dat mag je in iedere of in één stad doen. Dus zowel de geoefende zwemmer als de enthousiaste recreatiezwemmer is van harte welkom. Hoe geweldig zou het zijn om deze tocht met zoveel mogelijk mensen te maken? Voorwaarde voor deelname is dat je meehelpt met het ophalen van zoveel mogelijk geld, door jezelf te laten sponsoren.

Hiervoor krijg je na inschrijving een actiepagina op www.11stedenzwemtocht.nl. Jouw motivatie om mee te zwemmen kan immers anderen kan overtuigen jou te sponsoren! Zwem jij mee met Maarten en help jij hem zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker? Schrijf je dan hier direct in! Voor slechts € 11,- inschrijfgeld kun je al meedoen. Lees ook de algemene voorwaarden voor dit event.

Event informatie

Bedrijf: Leeuwendaal

Datum: 18 augustus 2018

Inschrijven voor: 18 augustus 2018

Type event: Workshop

Doelgroep: Zwemmers en supporters

Locatie: Friesland