Corporate Finance Inhousedag

Bedrijf
Datum
01 juni 2018
Inschrijven voor
31 mei 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennismaken met het nummer 1 Corporate Finance-huis van Nederland!

KPMG Corporate Finance is het nummer 1 Corporate Finance-huis in Nederland. Op vrijdag 1 juni 2018 wordt een nieuwe inhousedag georganiseerd. Wil je kennismaken met Corporate Finance? Houd dan deze pagina in de gaten. Zodra de inschrijving is geopend vind je hier de link om je aan te melden. 

KPMG Corporate Finance

KPMG Corporate Finance begeleidt bij alle stadia van financiële transacties, zowel bij fusies en overnames, waarderingsvraagstukken als bij financieringsvraagstukken. Met ruim 75 professionals is KPMG Corporate Finance dagelijks betrokken bij veruit de meeste transacties in Nederland.

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij die student met een academische opleiding, bij voorkeur in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, kwantitatieve (bijvoorbeeld Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde) of een technische studie? Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op vrijdag 1 december 2017 tijdens de Corporate Finance Inhousedag.

Kruip in de huid van een Corporate Finance professional

Door middel van een praktijkcase duik je in de wereld van een grote financiële transactie. Je kruipt in de huid van een KPMG'er en gaat onze klant begeleiden in het transactieproces. Hierbij komen alle belangrijke aspecten uit het dagelijks werk van een Corporate Finance professional aan bod, waaronder een waardeanalyse, strategische vraagstukken, onderhandelingen en financieringsmogelijkheden.

Programma

De Corporate Finance Inhousedag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de dag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG Corporate Finance. Je ontmoet KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over KPMG, de verschillende onderdelen van Corporate Finance, hun vak en de mogelijkheden voor jou. Je wordt in de loop van de ochtend ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel. Zo krijg je de kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 01 juni 2018

Inschrijven voor: 31 mei 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Amstelveen