Inhousedag - 6 april

Bedrijf
Datum
06 april 2018
Inschrijven voor
02 april 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Net (of bijna) afgestudeerd en interesse in het organisatieadviesvak? Vind je het daarnaast belangrijk om werken te combineren met leren? Kom dan naar onze Inhousedag op 6 april aanstaande! Het moment om kennis te maken met Adviestalent en een goed beeld te krijgen van ons werk. Meld je aan door je CV op te sturen naar werving@adviestalent.nl. Vol = vol, dus wees er snel bij! 

Inhousedag - Adviestalent

Adviseur bij Adviestalent

Als adviseur bij Adviestalent help je opdrachtgevers in de publieke sector en gezondheidszorg vooruit met analyses, organiseren, advies en het boeken van resultaten. Daarmee werk je aan actuele vraagstukken en draag je bij aan de duurzame organisaties van de toekomst. 

Wat bieden we?

Adviestalent biedt je een springplank in de start van je carrière in het advies- en projectmanagementvak. Je gaat als junior adviseur en projectmanager aan de slag met actuele vraagstukken en uitdagende opdrachten. Daarnaast biedt Adviestalent je een driejarig opleidingstraject, waarbij je werkt aan je persoonlijke effectiviteit en daarnaast je professionele advies- en projectvaardigheden ontwikkelt. Je krijgt de kans om je te verdiepen in relevante vakthema’s. Training, coaching, mentoring en gaming gebeuren onder begeleiding van deskundige professionals en senioren van Twynstra Gudde. Kortom, werken in een commercieel bedrijf met een jonge werk- en leercultuur, waarin plezier, netwerken, enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling centraal staan is een bewezen basis voor de start van je carrière. 

Wij zoeken jou!

We zijn op zoek naar kandidaten met een wetenschappelijke studieachtergrond in (technische) bedrijfskunde, bestuurskunde, organisatiewetenschappen en gezondheidswetenschappen;

  • recent afgestudeerd;
  • relevante nevenactiviteiten naast studeren;
  • brede belangstelling voor processen in organisaties;
  • maatschappelijk engagement;
  • een flinke dosis zelfkennis;
  • resultaatgericht, nieuwsgierig, slim, scherp en initiatiefrijk;
  • samenwerkingsgericht;
  • lef om complexe vraagstukken bij de hoorns te vatten.

Adviestalent gelooft in de kracht van diversiteit. De verschillen in achtergrond, studie, ervaringen en persoonlijkheden van onze adviseurs verbreden onze blik. Het is onze ervaring dat diverse teams nieuwe perspectieven bieden en tot creatievere, innovatievere en betere oplossingen komen. Daarom streeft Adviestalent er door middel van verschillende initiatieven naar om een diverse en inclusieve organisatie te zijn. 

Meer weten?

Kijk op onze website: http://adviestalent.nl/werken-bij/ of stuur een e-mail aan werving@adviestalent.nl.

Event informatie

Bedrijf: Adviestalent

Datum: 06 april 2018

Inschrijven voor: 02 april 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amersfoort