Bisnez Starterdiner

Bedrijf
Datum
09 mei 2018
Inschrijven voor
20 april 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters
Locatie
Nader te bepalen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Maak kennis met Bisnez en dineer met ons op woensdag 9 mei!

Zou jij na je afstuderen graag willen werken als consultant of projectmanager in een professionele, inspirerende en mensgerichte werkomgeving? Wil jij vanaf dag één verantwoordelijkheid om een opdracht naar tevredenheid af te ronden, waarbij je gecoacht wordt door een ervaren collega? Zoek je een plek waar je jezelf kan ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak en wil je werken in een omgeving waar opdrachtgever en medewerker centraal staan? Kom dan kennis maken met Bisnez! 

Op woensdag 9 mei organiseren wij het Bisnez Starterdiner. Tijdens een informeel en ontspannen diner leren wij jou graag beter kennen en vertellen wij je alles over het werken als consultant of projectmanager bij Bisnez.

Wie zijn wij?

Bisnez is een management- en adviesbureau dat opdrachtgevers helpt verandertrajecten door te voeren. Onze opdrachtgevers zijn organisaties uit de private en de publieke/non-profit sector. We hebben op dit moment ruim 50 medewerkers in vaste dienst. Er is veel aandacht voor de mens, zowel voor de eigen medewerkers als de mens achter de opdrachtgever. De platte structuur zorgt voor korte lijntjes en makkelijke communicatie met collega’s. Er wordt veel waarde gehecht aan de sociale cohesie van het bedrijf en daartoe worden verschillende activiteiten georganiseerd. Bisnez is een hechte en oprechte organisatie met een ambitieuze club mensen. Afgelopen jaren waardeerden de medewerkers Bisnez gemiddeld met een 8.

Aanmelden

Ben je enthousiast en wil je met ons kennis maken? Kwalificeer je dan voor het starterdiner! Stuur je CV voor vrijdag 6 april naar starterdiner@bisnez.com en vertel in drie zinnen waarom wij jou moeten uitnodigen. Uiterlijk vrijdag 20 april hoor je of je geselecteerd bent. Voor meer informatie over de vacature voor starters en de selectiecriteria, kijk op onze website www.bisnez.com/nl/vacatures/  of volg ons op LinkedIn.

Event informatie

Bedrijf: Bisnez

Datum: 09 mei 2018

Inschrijven voor: 20 april 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters

Locatie: Nader te bepalen