Tentamentraining Voortgezet Boekhouden

Bedrijf
PwC
Datum
21 maart 2018
Inschrijven voor
20 maart 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Radboud Universiteit
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

ezelf goed voorbereiden & tentamenstof nog één keer horen? Volg samen met andere studenten een effectieve studiesessie voor het tentamen Voortgezet Boekhouden. Op woensdag 21 maart organiseert PwC in samenwerking met de studievereniging ESV een tentamen training Voortgezet Boekhouden. Aanmelden kan via de website van studievereniging ESV. 

Wie ben je?

Dit evenement is voor bachelor studenten Bedrijfseconomie van de Radboud Universiteit, die het vak Voortgezet Boekhouden volgen en het tentamen in april 2017 hebben.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden je volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en je carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. PwC wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en aan het oplossen van belangrijke problemen. Dat is onze ‘purpose’, de toetssteen voor de dingen die we doen of willen gaan doen. Wij willen waarde creëren voor onze klanten, onze mensen en de maatschappij.

Meld je nu aan!

De tentamentraining Voortgezet Boekhouden vindt plaats op woensdag 21 maart van 16.00 uur tot 18.00 uur op de Radboud Universiteit. Wil je deelnemen en val je binnen de doelgroep? Meld je dan aan via studievereninging ESV of Synergie.

Vragen? WhatsApp mij op 0613891985 of bel/mail mij gerust. Je kan mij ook volgen op instagram: brandyourcareer.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 21 maart 2018

Inschrijven voor: 20 maart 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Radboud Universiteit