KWINK inhousedag

Bedrijf
Datum
23 november 2018
Inschrijven voor
17 november 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Den Haag
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Tweemaal per jaar organiseert KWINK groep een inhousedag voor talentvolle masterstudenten die bij ons willen afstuderen. De volgende inhousedag vindt plaats op 23 november.

Inhousedag

Tijdens de inhousedag ga je zelf aan de slag met een interessante casus uit onze adviespraktijk. Ook maak je uitgebreid kennis met KWINK groep en haar adviseurs en vertellen we je meer over de stagemogelijkheden. De inhousedag begint om 13.00 uur op ons kantoor in Den Haag en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Daarna sluiten we af met een borrel.

Stage lopen bij KWINK

Als stagiair werk je mee aan uitdagende adviesprojecten. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek. Je krijgt de gelegenheid om in een hecht team met enthousiaste en leergierige collega’s aan maatschappelijke vraagstukken te werken. Wij bieden afwisselend en uitdagend werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen, overheerlijke koffie en een marktconforme stagevergoeding.

Nieuwsgierig?

Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden voor de inhousedag? Mail dan je CV en motivatiebrief uiterlijk zondag 12 november. Heb je interesse in een stage, maar ben je niet beschikbaar op 23 november? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar stage@kwinkgroep.nl.

Event informatie

Bedrijf: KWINK groep

Datum: 23 november 2018

Inschrijven voor: 17 november 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Den Haag