Externe oriëntatie voor nieuwe klantwaarde

Bedrijf
Datum
06 maart 2018
Inschrijven voor
06 maart 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Directeuren/bestuurders woningcorporaties, zorg, welzijn, gemeente
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Veel corporaties zitten met vragen over hoe zij invulling kunnen geven aan een goede en zinvolle samenwerking met hun maatschappelijk partners. ‘Wie zitten er in ons netwerk?’ ‘Welke rol nemen wij in?’ ‘Hoe leggen we de verbinding?’ ‘Wat moeten we hiervoor organiseren?’ Over dit soort vragen gaat de leerlijn Externe oriëntatie voor nieuwe klantwaarde.

Gastheren Frans Crijns (directeur-bestuurder Woningstichting Maasvallei) en Nico de Pijper (directeur-bestuurder Zorgwaard) nodigen hun collega's bij woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, en gemeenten uit voor een interactieve startbijeenkomst op 6 maart. De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Stekademyen de Servicecorporatie. Spreker tijdens de bijeenkomst is prof. dr. Patrick Vermeulen, hoogleraar Strategie aan Radboud Universiteit Nijmegen.

De startbijeenkomst is een ideale gelegenheid om te leren van en ervaringen uit te wisselen met collega’s van andere organisaties uit het veld. Daarbij is volop ruimte om te brainstormen over de definitieve invulling van de leerlijn. Jouw wensen en ideeën zijn van harte welkom! 

De bijeenkomst duurt van 13 tot 16 uur. Daarna praten we na met een hapje en een drankje. Kunnen we rekenen op jouw komst? Aanmelden is heel eenvoudig: je hoeft alleen maar een mail te sturen. Kosten voor deelname bedragen 495 euro per persoon, exclusief BTW.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je terecht bij Stekademy en de Servicecorporatie.

Event informatie

Bedrijf: innergo

Datum: 06 maart 2018

Inschrijven voor: 06 maart 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Directeuren/bestuurders woningcorporaties, zorg, welzijn, gemeente

Locatie: Utrecht