The Future of Corporate Reporting 2018

Bedrijf
Datum
29 maart 2018
Inschrijven voor
29 maart 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 29 maart brengen we leiders vanuit wetenschap, overheid en bedrijfsleven samen om te informeren, uit te dagen en te discussiëren over Integrated Reporting. In de zesde editie van The Future of Corporate Reporting staan we stil bij vragen als “hoe verbeter je de transparantie van je rapporteringsproces?” en “hoe geef je concrete invulling aan Integrated Reporting en Thinking?”

In de vorige editie, bekijk hier de video, deelden experts van AkzoNobelNS en Philips hun ervaringen met de praktische invulling van Integrated Reporting. In de komende editie blikken we wederom op de toekomst, en delen sprekers van onder andere het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Erasmus UniversiteitRotterdam School of Management hun visie.

We kunnen inmiddels twee sprekers bevestigen:

Hugo von Meijenfeldt, Nationaal Coördinator implementatie van de Sustainability Development Goals (SDG’s) vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hugo neemt ons mee in zijn visie op de implementatie van de 2030 UN Sustainable Development Goals (SDG’s) en hoe bedrijven en overheid hierin kunnen samenwerken.

Steve Kennedy, Academic Director MSc Global Business and Sustainability at Rotterdam School of Management, Erasmus University. Zijn laatste onderzoek is gericht op hoe duurzaamheidsstrategieën vertaald kunnen worden tot een succesvolle innovatie en de verandering van future-ready sustainable bedrijfsmodellen. Steve neemt ons mee in zijn bevindingen. This session will be held in English.

De overige sprekers en het volledige programma zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Details

Datum: 29 maart 2018
Tijd: 14:30 – 19:00 uur
Locatie: Amsterdam
Investering: kosteloos voor genodigden
PE-punten: 2 PE-punten

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 29 maart 2018

Inschrijven voor: 29 maart 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Amsterdam