Maak je bedrijf IFRS 16-klaar met Anaplan

Bedrijf
Datum
13 maart 2018
Inschrijven voor
13 maart 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Gïnteresseerden in IFRS 16 en Anaplan-oplossingen
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij al klaar voor IFRS 16?

De invoering van boekhoudstandaard IFRS 16 kan grote rapportagegevolgen hebben voor een onderneming. Vanaf 2019 is ieder bedrijf, dat IFRS hanteert, namelijk verplicht om zijn leasecontracten in de balans op te nemen. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor de omvang van de balans, financiële rapportages en voor het identificeren en verzamelen van de juiste informatie. Dit vraagt om een slimme oplossing; die oplossing hebben wij gerealiseerd met een app voor IFRS 16 met Anaplan. 

Anaplan IFRS 16 app

Finext heeft een standaard IFRS 16 oplossing ontwikkeld. Deze IFRS 16 app in het Anaplan platform biedt een oplossing voor het vele werk dat de invoering van IFRS 16 met zich meebrengt. Zo biedt de app je de mogelijkheid om al je leasecontracten te beheren en de bijkomstige calculaties door te rekenen. Daarnaast biedt Anaplan de mogelijkheid om de uitkomsten van deze calculaties direct in je ERP-systeem te verwerken.

Op dinsdag 13 maart, zullen we middels een webinar in een half uur alle ins en outs van deze app laten zien. Gebruik deze link om je alvast aan te melden. Ben je nog niet bekend met Anaplan of wil je zien wat er nog meer kan met AnaplanBekijk hier voorgaande webinars en lees hier meer informatie over de toepassingen van dezeleidende cloud-oplossingDaarnaast vind je hier een algemene webinar over IFRS16 van onze collega Erik Tip.

Voor wie is dit interessant?

Voor geïnteresseerden in IFRS 16 en Anaplan-oplossingenzoals:
– Managers Reporting en (Group) Controllers
– Business & Financial Controllers
– IT-managers en IT-architecten

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 13 maart 2018

Inschrijven voor: 13 maart 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Gïnteresseerden in IFRS 16 en Anaplan-oplossingen

Locatie: Online