Informatieavond De Kleine Consultant Utrecht

Bedrijf
Datum
01 maart 2018
Inschrijven voor
26 februari 2018
Type event
Workshop
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Kleine Case Utrecht: 
Lijkt het je leuk om naast je studie als non-profit consultant te werken voor klanten die normaal gesproken geen strategisch advies kunnen betalen EN wil jij jezelf meer ontwikkelen door trainingen van de grote consultants (o.a. AT Kearney, BCG, Bain & Company, McKinsey & Company en Strategy& )?

Wie zoeken wij? 

Volg jij een universitaire opleiding, heb je VWO gedaan en ben je op zoek naar een uitdaging naast je studie? Ben jij analytisch sterk, communicatief vaardig, sociaal ondernemend en initiatiefrijk? Heb je naast je studie al ervaring met bestuur, commissies of stage én minimaal 90 ECTS? Kom dan donderdagavond 1 maart naar de informatieavond 'De Kleine Case'. 

Locatie: Locke, University College Utrecht, Campusplein 1.
Aanvang: Donderdag 1 maart 2018, 19.00 uur. 
Let op: Deelname is alleen mogelijk door een mail te sturen naar utrecht@dekleineconsultant.nl voor maandag 26 februari 2018 23:59u!

Programma 

Tijdens De Kleine Case leggen we uitgebreid uit waar De Kleine Consultant voor staat, wie wij zoeken en wat je bij ons kunt leren. Daarna, om te laten zien hoe wij te werk gaan in ons advieswerk, presenteren we een vraagstuk dat onder begeleiding van onze consultants in teams zal worden opgelost. Na afloop trakteren wij op een gezellige borrel en kan je kennis maken met onze huidige consultants en aan hen al je vragen stellen.

Aanmelden

Meld je aan voor De Kleine Case via een e-mail naar utrecht@dekleineconsultant.nl dan zetten we je op de lijst. De deadline voor aanmelden voor De Kleine Case is maandag 26 februari 2018, 23.59u. 

Een Kleine Consultant worden per april 2018?

In april 2018 gaat er weer een nieuwe projectronde van start en daarvoor zijn we op zoek naar nieuwe, slimme en enthousiaste consultants. Mocht je overwegen per april 2018 als Kleine Consultant aan de slag te willen gaan, houd dan rekening met de sollicitatiedeadline van 4 maart om 23.59u. Solliciteren voor De Kleine Consultant Utrecht kan door je cv, motivatiebrief en VWO en WO cijferlijsten op te sturen naar utrecht@dekleineconsultant.nl. Ben je in april nog niet direct beschikbaar, maar heb je wel interesse in De Kleine Consultant, ook in dat geval ben je van harte welkom bij De Kleine Case!

Heb je nog vragen, of kan je niet komen maar wil je wel graag meer informatie over De Kleine Consultant? Stuur dan een e-mail naar utrecht@dekleineconsultant.nl

Voor extra informatie kun je ook terecht op onze website: www.dekleineconsultant.nl

Event informatie

Bedrijf: De Kleine Consultant

Datum: 01 maart 2018

Inschrijven voor: 26 februari 2018

Type event: Workshop

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Utrecht